Kérastase Fusio Dose ve Fusio Scrub ile Eşsiz Bakım Ritüelini Keşfedin

Kérastase’in en sevilen bakım serilerinden Fusio Scrub ve Fusio Dose ürünlerini deneyimlemek için salonlarda kendinizi profesyonel ellere teslim etmenin zamanı geldi. Beş farklı konsantre, altı farklı destekleyici içeren Fusio Dose serisi, sadece beş dakikada saçınızın ihtiyaçlarına göre kişiselleştirilmiş bir bakım deneyimi sunuyor, hafif yapıdaki formülü ile saçlarda ağırlık hissi bırakmadan saçta gözle görülür sonuçlar elde edilmesini sağlıyor.

Fusio-Dose Ekspress Salon Bakımı
Sadece salonlarda yapılan bu bakım sırasında, uzman kuaför öncelikle kişinin saç yapısına göre neye ihtiyacı olduğunu belirler. Kuru, hasar görmüş, boyalı, ince ya da zayıf ve kırılmış saçların ihtiyaçlarına göre ayrı ayrı hazırlanmış beş farklı konsantreden birini seçer. Ardından, kişi, kuaförüne de danışarak saçının ikincil sorununa ve nasıl görünmesini istediğine odaklanır. Destekleyici atıl ürün arasından birini tercih ederek kendini uzman ellere bırakır. Profesyonel ortamda, kendine özel hazırlanmış karışım, kişinin saçlarına uygulanır ve yalnızca 5 dakika bekletilerek istenilen sonuca ulaşılır.

Fusio-Scrub Deneyimi
Dilerseniz evde de rahatlıkla uygulayabileceğiniz Fusio-Scrub saç peelingleri ise, profesyonel kuaförler tarafından özel yağlarla karıştırılarak salonda uygulandığında spa deneyimi etkisi yaratıyor. Fusio-Scrub sağlıklı bir saç, sağlıklı bir kafa derisiyle mümkündür inancıyla yola çıkarak, kafa derisinde derin bir temizlik sağlamayı ve kadınlara istedikleri sağlıklı saçları sunmayı amaçlıyor. Özel kokulu yağlar ile bir araya getirilerek, saçta detoks etkisi yaratıyor.
Salon deneyiminde, yağlı saçlar için deniz tuzu içeren enerji verici Scrub Energisant ve hassas saç derisi için yatıştırıcı etkisi olan Scrub Apaisant olmak üzere iki farklı peeling arasından biri seçilir. Tarçın, sandal ağacı ve nane şekeri notalarıyla zenginleştirilmiş, üç farklı yağdan biri ile karıştırılarak saça masaj yaparak uygulanır. Uygulama sonucunda saçlar üç kat daha fazla arınır ve 6 kat daha hacimli bir görünüme kavuşur. Uygulama sonrasında kişi bu eşsiz spa deneyim hissini yaşayarak salondan ayrılır.
Fusio-Scrub saç peelinglerini evde uygulamak için ise ilk adımda saç tipinize uygun peeling seçiminizi yapın. Daha sonra temiz saçlarınıza haftada bir veya iki kez olmak üzere saçınıza uygulayın. Saç derisini arındırma ve temizleme görevi gören bu peelingleri kullandığınız günlerde şampuan kullanmanıza gerek olmaz.
Ayrı olarak da kullanılabilen Fusio Scrub bakımının kişiselleştirilmiş bir deneyim sunan Fusio-Dose bakımları ile birlikte uygulanması tavsiye edilir.

İlgili Makaleler