Kumaş Pantolonlarla Şık Olmak İçin 25 Kombin Önerisi

Kumaş pantolonlar renk, desen ve kumaş türüne göre birçok farklı seçenekte karşımıza çıkıyor. Bu da onları dolabımızın vazgeçilmez ve en renkli parçaları haline getiriyor. 
Bu kullanışlı parçaları stilinize nasıl adapte edeceğinizi merak ediyorsanız kumaş pantolonla oluşturabileceğiniz kombin önerilerimize mutlaka göz atın!

Negin Mirsalehi’nin kumaş pantolon ile yarattığı bu modern görünüm kesinlikle ilham verici! Dilediğiniz renkte kumaş pantolonunuzu basic kısa bir üstle tamamlayın. Üzerinize ise sezonun trendi hayvan desenli bir ceket/trençkot giyin. Bu görünümü Negin gibi topuklu sandaletlerle tamamlayabilir ya da kendi dokunuşunuzu katarak sneaker tercih edebilirsiniz.

Bottega Veneta’nın son aylara damga vuran terlikleriyle kumaş pantolonlar çok daha havalı! Rosie Huntington-Whiteley krem rengi pantolonunu beyaz kolsuz üst, kahverengi kemer ve gold takılarla tamamlayarak sofistike bir görünüm yaratıyor.

Sosyal medyanın stiliyle dikkat çeken isimlerinden Alice Catherine’in bu görünümü ofis stili için kusursuz bir örnek oluşturuyor. Siyah kumaş pantolon, gömlek ve yeşil kabana loafer ayakkabılar eşlik ediyor. Böylece şıklık da rahatlık da garanti!

Kumaş pantolonlarınızı oversize ceketlerle kombinlemeye ne dersiniz? Oversize trendi dur durak bilmezken ceketlerde form bularak kumaş pantolonlara havalı bir duruş katıyor. Bu tip bir kombin tercih ettiğinizde tek önerimiz şu olacak: Kısa da olsa topuklu bir ayakkabı tercih ederek siluetinizi uzatabilirsiniz. Böylece oversize ceketi çok daha kusursuz bir şekilde taşıyabileceksiniz.

Kırmızı kumaş bir pantolonun tüm dikkatleri üzerinize çekeceğinden emin olabilirsiniz. Bu cesur rengi dilerseniz sade renklerle tamamlayın, dilerseniz de cesaretin dozunu daha da arttırarak desenlerle karıştırın. Tamamen modunuza kalmış!

Bol paçalı kumaş pantolonlar her dolabın vazgeçilmezi. Özellikle desenli olanlar görünümüzüne bohem bir hava katacak.

Kumaş pantolonlarınızı elbiselerle giymemek için hiçbir nedeniniz yok! Sokak stilinde pek çok kişiye ilham vereceğiniz bu görünümü yaratırken bilmeniz gereken tek şey derin yırtmaçlı bir elbise seçmek olacak.

Havuç pantolonlarınızın paçalarını özensizce kıvırarak havalı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu görünümü basic tişörtünüzün üstüne düğmelerini açık bıraktığınız bir gömlek giyerek tamamlayın.

Desenleri karıştırın! Çizgili klasik bir kumaş pantolonu farklı desenlerde bluzlarla tamamlayın.

Daha minimal bir stile sahipseniz kumaş pantolonunuzu tek renk ipek gömleklerle tamamlayarak çabasız şıklığa ulaşabilirsiniz.

Darja Barannik bu görünümüyle desenli kumaş pantolonları kombinleme konusunda ilham veriyor. Siyah desenli pantolonunuzu krem üst ve siyah blazer ceketle tamamlayın. Krem üstünüze uyumlu bir ayakkabı tercih edin, çanta konusunda ise cesur davranabilirsiniz.

Renkleri ve desenleri kusursuz bir şekilde bir araya getiren Emili Sindlev pembe kumaş pantolon ve yeşil ceketiyle kalp çalan bir görünüm oluşturuyor.

Kumaş pantolonlarla Zendaya gibi siz de monokrom bir görünüm elde edebilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken tek şey kumaş pantolonunuzla aynı renk ve tonda bir üst tercih etmek.

Isabella Thordsen bej rengi kumaş pantolonu, oversize gömleği ve gold takılarıyla kolay ve rahat bir kombin yaratıyor.

Bu görünümünde Jeanette Madsen bol lacivert kumaş pantolonunu siyah ve beyazın dinginliğiyle tamamlayarak, çanta seçiminde renklere başvurmayı tercih ediyor.

Pötikare desen kumaş pantolonlara çok yakışıyor! Bu desendeki pantolonunuzu özellikle kış aylarında uyumlu renklerdeki kazaklarla kullanabilirsiniz.

Söz konusu kumaş pantolon olduğunda takımların gücünden bahsetmemek olmaz! Ekose desenli gri bir kumaş pantolon ve ceket hemen her kadının dolabında kurtarıcı olacak. Özellikle ofis stilinizde kombin yapmakla uğraşmak istemediğiniz günlerde sahip olduğunuz bu takımın değerini çok iyi anlayacaksınız.

Kumaş pantolonların bir numaralı ekürisi elbette gömlekler.  Toprak tonlarında bir kumaş pantolona en çok yakışan renkler ise doğadan gelen yeşil ve tonları.

Kumaş pantolonlarınızı belini bağlayacağınız bir gömlek ve üzerinde hırka ile kombinleyerek sonbaharın serinliğinden korunabilirsiniz.

Siyah kumaş pantolon, beyaz basic üst ve terlikler. Bu üç parça ile çabasız şıklığa kolayca ulaşabilirsiniz.

Kumaş pantolonlarınızı kazaklarla tamamladığınızda kazağınızın ön kısmını pantolonunuzun bel bölgesine yerleştirin. Böylece daha uzun boylu görünebilirsiniz.

Kumaş pantolonlarınızı kombinlerken eşarplardan yararlanın. Üçgen şekilde birleştirdiğiniz eşarbınızı büstiyer olarak giyin. Stil sahibi bir görünüm olduğu kesin.

Natural bir görünüm için beyaz ve kahverenginin uyumundan yararlanın. Beyaz kumaş pantolonunuzu kahverengi blazer ile tamamlayın. Altın rengi aksesuarlar ise bu görünümü daha da zenginleştirmek için birebir.

Takımlarda renk seçerken özgür olun. Bu modern görünümü sezonun trendi mikro çantalarla destekleyin.

Kumaş pantolonların en güzel yanı ise her ayakkabıya kolaylıkla uyum sağlamaları. Kumaş pantolonu hafta sonu sneakerlar ile, hafta içi toplantı günlerinizde stiletto ile ya da arkadaşlarınızla bir öğleden sonra buluşmasında ipli topuklu sandaletlerle giyebilirsiniz.

Hazırlayan: Kübra ELMALI

İlgili Makaleler