La Roche-Posay Anthelios Serisiyle Cilde Üstün Koruma

Hassas ciltlere daha iyi bir yaşam sunan La Roche-Posay, geniş spektrumlu, çok yüksek güneş koruması sunan Anthelios ürünleriyle cilt bakım tutkunlarına günlük bakımda aradıkları desteği sağlıyor. La Roche-Posay’in bilimden aldığı güçle geliştirdiği La Roche-Posay Anthelios Age Correct ve Anthelios ailesinin yeni üyesi La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct; UVA, UVB, Infrared-A ve kirliliğe karşı, son teknolojiyi kullanarak mücadele ediyor.

Özellikle kirlilik ve oksidasyon gibi UV kaynaklı etkilerin neden olduğu koyu lekeler, kırışıklık ve elastikiyet kaybı gibi görünür ve görünmez hasarlara karşı oldukça yoğun bir bilgi geliştiren La Roche-Posay, Anthelios güneş bakım ürünleriyle hassas ciltlere koruma sağlıyor.

 

La Roche-Posay’den yeni nesil güneş bakımı: Anthelios Age Correct

UV ışınları kaynaklı leke ve kırışıklık karşıtı renkli bakım kremi La Roche-Posay Anthelios Age Correct, kırışıklıkların, koyu lekelerin ve elastikiyet kaybının önüne geçiyor. Günlük güneş koruma faktörlü renkli bakım kremi; UV ışınlarına karşı yüksek koruma sağlarken, aynı zamanda leke karşıtı etki sunuyor.

 

Parçalanmış hyalüronik asit, fe-resorsinol ve niasinamid ile zenginleştirildi

Anthelios Age Correct; kırışıklıkları azaltmaya yardımcı olan yaşlanma karşıtı hyalüronik asit, fe-resorsinol ve yatıştırıcı etki sağlamaya yardımcı niasinamid içeren formülüyle yaşlanma belirtilerinin görünümünü azaltıyor. Korumayı sürdürebilmek için bol miktarda ve sık sık yeniden uygulayabileceğiniz Anthelios Age Correct, hafif dokulu renkli yapısıyla cildi 24 saat nemlendiriyor. Yağlı his bırakmayan ürün, kadifemsi bir bitiş sağlıyor.

 

Kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünde %15*, koyu lekelerin görünümünde %26** azalma

Dermatolojik uzman içeriğiyle yaşlanma karşıtı etkinlik sağlayan Anthelios Age Correct, 4 haftalık kullanım sonucunda kırışıklık ve ince çizgilerin görünümünde %15*, koyu lekelerin görünümünde %26** azalma sağlıyor; cilt %15*** daha esnek hissediyor.

 

Yeni La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct cildi UVA, UVB ışınlarından koruyor

Cellox-B3 teknolojisine sahip yeni La Roche-Posay Anthelios Pigment Correct; cildi UVA, UVB ışınlarından korurken aynı zamanda Infrared-A ışınlarının ve kirliliğin cilde hasar vermesini engellemeye yardımcı oluyor. Hafif, hızlı nemlendirme özelliği sayesinde sürülmesi kolay olan ürün; leke oluşumunu engelliyor, aynı zamanda mevcut leke görünümünü gidermeyi destekliyor.

 

2 farklı renk tonuyla sunulan, niasinamid, procerad ve pigment içerikli Anthelios Pigment Correct; hiperpigmentasyonu önlüyor ve cilt tonunu gözle görülür şekilde eşitliyor.

 

Suya ve tere karşı dayanıklı Anthelios Pigment Correct’i güneşe çıkmadan hemen önce uygulayabilir, özellikle terledikten sonra ve kurulandıktan sonra korumanın devam etmesi için sık sık ve bol miktarda kullanabilirsiniz. Yüz ve boyun bölgesinde kullanıma uygun Anthelios Pigment Correct, ciltte yağlı ve yapışkan bir his bırakmıyor.

İlgili Makaleler