Lacoste’da Babalar Günü Heyecanı Başladı

Zamansız klasikleri yenilikçi tasarım bakış açısıyla yeniden yorumlayan Lacoste, yaratıcı hediye önerileri sunmaya Babalar Gününe özel iki yeni kampanya ile devam ediyor.

Kurulduğu günden bu yana, ikonikleşen timsah logosuyla moda tarihinde zamansızlığı temsil eden Lacoste, Babalar Günü için birbirinden özel hediye seçenekleri sunuyor. Marka DNA’sında yatan tenis mirası ve spor tutkusu bu Babalar Günü’nde hediyelerin ilhamını oluşturuyor. Lacoste’un zamana meydan okuyan, özel örme tekniğiyle tasarlanan polo tshirleri kişiselleştirme deneyimi ile babalar için en özel hediye olmaya aday.

   

 

BABALAR GÜNÜ’NE ÖZEL LACOSTE’DAN İKİ YENİ KAMPANYA!

Kişiselleştirilmiş Pololarda Sepette %15 İndirim

Zamansız stilin anahtar parçalarını renk seçenekleriyle sunan Lacoste, koleksiyonunda bulunan polo t-shirtleri kişiselleştirme seçeneği sunuyor. Polo t-shirtlerde; timsahın renginden yaka rengine, kol detaylarından isim işlemeye kadar kişiselleştirme alanı tanıyan marka, Babalar Günü için unutulmaz bir hediye seçeneği oluyor. Kusursuz işçilik, özel teknikler ve zamansız kalıplar: hepsi bu pololarda var. 23 Mayıs- 5 Haziran tarihleri arasında Lacoste Online’da babalara özel tasarlanabilecek poloları sepette %15 indirim ile keşfetmeye davetlisiniz!

  

Sanal Çadır’da Sepette %15 İndirim Sürprizi

Lacoste, 2014’den bu yana Eren Perakende bünyesine bağlı dünyaca ünlü moda markalarının koleksiyonlarını sunan Sanal Çadır’ı da es geçmiyor ve Babalar Günü’ne özel sepette %15 indirim fırsatı sunuyor. 17 Mayıs tarihinde başlayarak, sezon ürünlerinde geçerli olacak kampanya 12 Haziran tarihinde sonlanacaktır.

 

 

 

İlgili Makaleler