Lady Gaga House Of Gucci Hakkında Önemli Açıklamalarda Bulundu

Herkesin kavuşmayı iple çektiği House Of Gucci filminde Patrizia Reggiani karakterini canlandıran Lady Gaga, filmin çekimleri sırasında yaşadıklarını verdiği bir röportajda anlattı. A Star Is Born ve American Horror Story ile bizi ekrana kilitlemeyi başaran ünlü isim, House Of Gucci filmindeki karakteri ile kendi kişiliği arasındaki çizginin bulanıklaşmaya başladığını söyledi.

“Çekimlerin sonuna doğru psikolojik zorluklar yaşadım. Ya otel odamdaydım ya da sette onun gibi konuşuyor ve yaşıyordum. Bir gün İtalya’da şapkamla yürüyüşe çıktığımı hatırlıyorum. Yaklaşık iki ay sonra yürüyüş yaptım ve panikledim; film setinde olduğumu sandım.” Gaga filmin hazırlığının neredeyse bir buçuk yıldan fazla sürdüğünü, bu yüzden de yaklaşık üç yıl boyunca bu aksanla konuşarak, karakterin ruhuna bürünmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığını söyledi. Hatta Gaga kameralar yanında değilken bile nasıl hareket edip edemeyeceğinin bile etkilendiğini söyledi.

“Tamamen dürüst olacağım: Bir buçuk yıl onun gibi yaşadım. Bunun dokuz ayı boyunca aksanla konuştum. Kameradan neredeyse hiç kopmadım. Bir anda saçımı boyamak zorunda kaldım ve nereye bakarsam öyle yaşamaya başladım.”

Kasım ayının sonunda vizyona girecek film, Gaga’nın bu açıklamalarıyla merakımızı 2 katına çıkardı!

İlgili Makaleler