Legging’ler Pantolonların Yerini Alıyor

Calzedonia taytların gardıroplarımızda gittikçe artan öneminin farkında ve bu yüzden 11 Ekim’e kadar sürecek muhteşem kampanyasını sunuyor. Calzedonia’nın 3 al 2 öde kampanyası ile kombinlerinizi yaratırken hiç zorlanmayacaksınız.
Rahat ama birçok çeşidi olan taytları artık sadece evimizin konforunda değil her ana uyum sağlayabilecek şekilde giyebileceğiz.
İkonikleşen siyah taytlar her kombinizi tamamlayan parçalar olarak yıllardır karşımıza çıkıyor. Klasik bir görünüm ve aynı zamanda rahatlık vadeden siyah taytlar doğru aksesuar ve kombinlerle size istediğiniz tarzı yaşatıyor.
Podyumlara her yıl hükmetmeyi başaran Calzedonia, taytları size birçok farklı tarz ile sunuyor.

 

GREEN ESSENTIALS
Çevre dostu ve sürdürülebilirliğe önem verenler için Calzedonia yeşil kapsül koleksiyonunu sunuyor. Bambu veya bitkisel elyaflardan tasarlanan taytlar hem içinizi rahat ettirecek hem de günlük koşuşturmanızda sizi rahat hissettirecek.

ROAR ATTITUDE
Calzedonia bu kapsül koleksiyonu ile sizi güçlü hissettirecek. Hayvan baskılı taytlarını bir kazak veya düz renkte bir üst ile kombinleyerek dikkat çekici bir görünüm elde edebileceksiniz.

SATURDAY NIGHT FEVER
Hem orijinal, hem şık! Şeffaf veya ışıltılı kumaşlar ile harmanlanan taytlar size şık gecelerinizde eşlik edecek! Daha klasik ama iddialı bir görünüm isteyenler de bu orijinal taytları bir blazer veya düz beyaz bir t-shirt ile kombinleyebilecek.

LET’S GET OPTICAL
Daha ciddi ve klasik bir görünüm için de Calzedonia 60’lı ve 70’li yılların tarzından ilhamını alıyor. Hassas ve feminen bir tarza sahip olanlar için daha klasik aksesuarlar ile kombinleyebileceğiniz bu taytlar size hem modern hem de sofistike bir görünüm verecek.

SKIN ON YOUR SKIN
Calzedonia mükemmel kumaş dengesini öneriyor! Deri görünümlü bu taytlar bileklerde fiyonk detayları ile daha da göz alıcı hale getiriliyor.
Vintage tarzdan hoşlananlar için Calzedonia bu taytları beyaz klasik veya beyaz viktorya tarzı bir gömlekle kombinlemenizi öneriyor. Daha spor bir görünüm için de beyaz bir kazak veya boğazlı bir süveter ve spor ayakkabılar ile kombinleyebilirsiniz.

FEMININE WITH STYLE
Calzedonia retro tarzı modernleştiriyor ve ortaya rengarenk bir kapsül koleksiyon çıkıyor! Düz spor ayakkabılar veya botlarla kombinleyebileceğiniz bu farklı renkteki taytları Calzedonia’nın internet elçisi ve dünyaca ünlü influencer Chiara Ferragni de kendi tarzına uyarladı.

İlgili Makaleler