Lierac’ın Yenilenen Formüllü Ürünleriyle Sıkı ve Selülitsiz Bir Cilt

40 yılı aşkın güzellik tecrübesi ile Lierac, cilt üzerindeki inatçı selülit ve çukurlaşmış görünümünü yok ederek cilde sıkılık, dolgunluk ve pürüzsüzlük veren yeni vücut serisini sunuyor.
 
Yağ yakıcı ve pürüzsüzleştirici özelliği ile Lierac vücut ürünleri kendinizi daha iyi ve ışıltılı hissetmenizi sağlıyor!
 
BODY-SLIM CRYOACTIVE KONSANTRE VE MASAJ BAŞLIĞI KOFRE İNATÇI SELÜLİT GÖRÜNÜMÜNE KARŞI ETKİLİ VÜCUT KREMİ
Lierac, kadınların %90’ının ortak problemi olan selülite ve vücudunuzdaki inatçı çukurlaşmış görünümlere çözüm sunuyor! Yeni geliştirilmiş içeriği ile Body Slim Cryoactive Konsantre, yağ hücrelerini dondurarak yok eden “soğuk lipoliz” yönteminden ilham alıyor. Yeni formülü, en son estetik tekniklerden ilham alınarak geliştirilen medikal teknik ile inatçı selülitlere karşı savaş açıyor. Konsantre uygulandığında anında soğukluk etkisi yaratarak selülitli bölgedeki yağ depolayıcıları (beyaz adipositler), yağ yakıcılara (kahverengi adopositler) dönüştürerek sıkılaşma aksiyonu sağlıyor. Patentli yağ yakıcı formülü ile yağ yakımını sağlıyor ve çukurlaşmış görünümü düzeltiyor. Sıkılaşma ürünlerinin baş kahramını  aktif kafein ile var olan selülit görünümünü azaltırken zencefil ekstresi ile kafeinin etkisini 20x kat artıyor. İçeriğindeki pro-irisin ile vücudumuzda var olan ve yağ yakıcı özelliği olan irisin proteinin salgılanmasını artırarak yeni oluşmaya başlayan pre-adipositlerin oluşmasını önleyerek yeniden selülit görünümünün oluşmasını engelliyor.Ergonomik olarak tasarlanmış 360° derece dönebilen masaj başlığı ile cildinize daha etkili sıkılaşma sunuyor. Kullanımı kolay masaj başlığı, masaj yapmayı kolaylaştıran krem dokusu ve iris, gül yasemin notalı imza Lierac kokusu cildinize hem pürüzsüz hem de nemli bir doku kazandırıyor. 7 günden itibaren daha sıkı ve selülit görünümü azalan bir cilt sunuyor.
 
3 Adımda Yeni Nesil İnatçı Selülit Karşıtı Bakım: Body-Slim Cryoactive
1. Body-Slim Cryoactive Konsantre içeriğinde bulunan kafein-zencefil kompleksiyo yoğun yağ parçalayıcı etki sunarak Lipolizin(yağ yakımı) 3 aşamasını da uyarır. Kafein, sıkılaşma için en önemli içerik olarak, beyaz adipositlerin hacmini küçültür. Zencefil: kafeini daha aktif hale getirir ve konsantre etkisini 20* kat artırır.
2. Konsantre içinde bulunan WTB sistem yani lotus çiçeği, beyaz söğüt, biyoteknolojik peptid formulü, yağ yakıcı aksiyon sağlar. Beyaz yağ adipositlerinin, yağ yakıcı kahverengi adipositlere dönüşmesini sağlar. LIERAC, 2010 yılından beri kahverengi adipositlerin hedeflenmesinde öncüdür.
3. PRO-İRİSİN tekrar oluşuma karşı « CRYO LİPOLİZ BENZERİ »vücudumuzda var olan irisin proteinin sentezini +25% artırır böylelikle; soğuk etkisi ile vücudumuzda var olan bir proteinin sentezlenmesini sağlar ve yeniden pre-adipositlerin, beyaz yağ adipositlerine dönüşmesini yani yeniden selülit oluşumunu engeller.
 
70% pürüzsüzleşen çukur görünümü (28 gün)
83% eşit görünümde bir cilt (7 gün)
100% zayıflama başlığı ile etkinlik
Masaj Başlığı ile Kofre Fiyat: 489 TL
Masaj Başlıksız Tekli Ürün Fiyatı: 389 TL
 
BODY SLIM GLOBAL
Yeniden Şekillendirici, Sıkılaştırıcı ve Güzelleştirici Etkili Vücut Losyonu
Kadınların %90’ı için büyük bir problem olan selülit Lierac’ın çözümlerinden biri olan, yeni geliştirilmiş Body Slim Global ile daha sıkı ve selülit görünümünü azaltan bir vücut losyonu olarak vücut hatlarını yeniden şekillendirmenin yollarını sunuyor.
Body-Slim Global içeriğinde bulunan kafein-zencefil kompleksiyo yoğun yağ parçalayıcı etki sunarak Lipolizin(yağ yakımı) 3 aşamasını da uyarır. Kafein, sıkılaşma için en önemli içerik olarak, beyaz adipositlerin hacmini küçültür. Zencefil: kafeini daha aktif hale getirir ve konsantre etkisini 20* kat artırır.
 
 Konsantre içinde bulunan WTB sistem yani lotus çiçeği, beyaz söğüt, biyoteknolojik peptid formulü, yağ yakıcı aksiyon sağlar. Beyaz yağ adipositlerinin, yağ yakıcı kahverengi adipositlere dönüşmesini sağlar. LIERAC, 2010 yılından beri kahverengi adipositlerin hedeflenmesinde öncüdür.
 
Hücre mesajcısı peptidler sıkılaştırıcı etki sunar. Cildin her katmanında iletişimi ve hücresel metabolizmayı aktif hale getirir. Hipodermiste, adipositlerin lipoliz aksiyonunu destekler. Dermiste, lif sentezini artırarak fibroblastların kasılma özelliğini artırır ve sıkılık etkisi sağlar.

Mürver ekstresi drenaj aksiyonu sağlar ve vücut hatlarında gözle görülür etki sağlar. Cildi sıkılaştırır, selülit görünümünü azaltır.
 
BODY HYDRA MICROPEELING PÜRÜZSÜZLEŞTİRİCİ VE NEMLENDİRİCİ ETKİLİ VÜCUT PEELINGİ
Nemini kaybeden vücuda derinlemesine bakım sağlayan Body-Hydra, Lierac’ın ilk vücut peelingi Body Hydra Micropeeling’i sunuyor! Hem dolgunlaştırıcı hem de nemlendirici etkiye sahip peeling kremi bitkisel kökenli bambu silika ve mısır polilaktik asit ile zenginleştirilmiş mikrokapsüller ile cildi nazikçe derinlemesine arındırıyor. İçeriğindeki amber çiçeği ekstresi ile pürüzsüzlük, silisyum ile sıkılık, çift hyalüronik asit ile derinlemesine dolgunluk etkisi sağlıyor. İlk kullanımdan itibaren ışıltılı, yumuşak nemlenen , pürüzsüz bir cilt etkisi sunuyor. Hindistan cevizi glukoziti içeren jel; durulamadan hemen sonra bile nemli bir cilde kavuşmanızı sağlıyor.
Fiyat: 269 TL
 
BODY-LIFT EXPERT KONSANTRE
Sarkma Karşıtı, Sıkılaştırma Ekili Vücut Konsantresi
Doku birleştirme estetik tekniğinden ilham teknoloji ile özel olarak geliştirilen Lierac Body-Lift Expert Konsantre hacmini ve sıkılığını kaybeden bölgelere yeniden hacim ve sıkılık vermek üzere geliştirildi. Kol, karın, diz ve kalça bölgelerindeki sarkmaları hedefleyen konsantre cildin yüzeyini saran ve anında sıkılık hissi veren serum formu ile rahatlık ve yumuşaklık hissini de sunuyor. İçeriğinde bulunan bezelye peptidi pro-elastin ve pro-kolajen kaynağı sağlarken, lipozom ile canlı bir cilt görüntüsü sağlanıyor. Formülünde bulunan çift hyalüronik asit dolgunlaştırıcı bir etki ile dolgun, sıkı bir cildin anahtarını sunuyor.
Fiyat: 349 TL
 
BODY HYDRA VÜCUT SÜTÜ
Nemlendirici- Dolgunlaştırıcı- Pürüzsüzleştirici – Güzelleştirici Etki Sunan Vücut Bakım Sütü
Vücudu nemlendirerek, su kaybıyla ve ciltte biriken ölü hücreler ile savaşan, Body-Hydra serisi, Body-Hydra Vücut Sütü’ni ile karşınızda! Yaşlanma karşıtı vücut nemlendirme ile %100 daha dolgun ve %94 daha sıkı bir cilde ulaşmanızı sağlayacak Lierac Body-Hydra Vücut Sütü, 48 saat derinlemesine nemlendirilmiş bir cilde kavuşmanıza yardımcı oluyor. Lierac Body-Hydra Süt içeriğimde bulunan yaşlanma karşıtı dolgunlaştırıcı çift hyalüronik asit, sıkılaştırıcı silisyum , pürüzsüzleştirici amber çiçeği ekstresi ile dolgunlaşmış, pürüzsüzleşmiş ve canlanmış bir cilt sunuyor.
Fiyat: 339 TL
 
BODY HYDRA VÜCUT KREMİ
Derinlemesine Besleyici- Dolgunlaştırıcı- Sıkılaştırıcı – Güzelleştirici Etki Sunan Vücut Bakım Kremi
Lierac, Body-Hydra ürünleri ile cildinizi nemine kavuşturacak bir bakım sunuyor! Body-Hydra Krem, içeriğindeki sıkılaştırıcı silisyum ve pürüzsüzleştirici amber ekstresi ile vücudu derinlemesine besliyor; yumuşak, ışıltılı ve nemli bir cilde kavuşturuyor. Dolgunlaştırma, pürüzsüzleştirme ve sıkıştırma etkisi ile düzensiz, cansız ve nemsiz bir cilde elveda diyor.

İlgili Makaleler