L’Oréal Paris’ten Devrim Niteliğinde Bir Yenilik: True Match Nude Serum Fondöten

Cilt bakımı ve makyajın mükemmel uyumu ile tanışın! Cilt ile kusursuz eşleşen L’Oréal Paris True Match Ailesi’nin yeni üyesi True Match Nude Serum Fondöten, formülü ile makyaja yeni bir soluk getiriyor. Cilt bakım serumunun bakımı ile fondöten kapatıcılığı ve parlaklığını tek bir üründe buluşturan True Match Nude Serum Fondöten, pek çok farklı rengi sayesinde her cilt tonuyla kolayca uyum sağlıyor. Tek bir damlasıyla aydınlık ve eşitlenmiş, düzenli kullanımıyla ise dolgun ve nemli bir cilt sizinle!

%1 Saf Hyalüronik Asit & Makyaj Birlikteliği…
Ciltte doğal olarak bulunan hyalüronik asit, cildin nemi tutma yeteneğini artırmaya yardımcı oluyor. İçeriğinde %1 saf hyalüronik asit bulunan True Match Nude Serum Fondöten, her kullanımda ışığı yansıtan mineral pigmentler sayesinde cilde parlaklık katıyor, cilt rengini eşitliyor ve gün boyu nemlendiriyor. Düzenli kullanımda ise daha pürüzsüz bir görünüm ve dolgun bir cilt kazandırıyor. Dermatolojik olarak test edilmiş renkli serum, hassas ciltlerde bile kullanılabiliyor.

Sadece tek bir damlasıyla bile anında ışıltılı ve eşitlenmiş bir cilt görünümü sunan True Match Nude Serum Fondöten, renk seçenekleriyle pek çok farklı cilt tonuna gerçek uyum sağlıyor. Tek ürünle bakım ve makyajda aradığınız sonuç; True Match Nude Serum Fondöten!

İlgili Makaleler