Mango Every-Wear Comfy Koleksiyonunun İkincisini Çıkardı

Evdeymiş gibi rahat… Aynı zamanda dışarıdaymış gibi şık olmak… Mango, Yeni Normal konseptine dayanan, kadın ve erkek için Comfy koleksiyonunun ikincisi olan Every -Wear’i böyle tanımlıyor. Evde daha fazla zaman geçiriyoruz, evden çalışmak hayatımızın bir parçası oldu ve açık hava aktivitelerimiz değişti. Müşterilerimizin ihtiyaçlarına en iyi cevabı verebilmek amacıyla, Mango, hem evdeki hem de dışarıdaki faaliyetlere ayak uydurabilecek bu kullanışlı ürünleri satışa sunuyor. Bu koleksiyonun amacı, görünümlerin zahmetsiz ve hepsinden önemlisi rahat olmasıdır. Günümüzde, kıyafet kodları git gide kaybolarak, yerini gardıroplarımızda hızla artan Casual giyim tarzına bırakıyor.
Matteo Montanari, doğal ve spontane bir bakış açısıyla, modeller Malika El Maslouhi ve Vincent LaCrocq’u çeşitli aktiviteleri yaparken fotoğraflıyor: Evde çalışırken, köpeği gezdirirken, alışverişten dönerken, parkta yürürken, salonda dinlenirken… Başroller, görünümlerinin evlerinden farklı mekanlara nasıl rahatça adapte olduğunu gösterdikleri, bir dizi rutin aktivite ile objektiflere yansıyor. Homewear, activewear ve streetwear mükemmel bir şekilde birleşerek, her zaman işe yarayan kombinler haline geliyor.

Koleksiyondaki tasarımlar yumuşak dokular ve rahat silüetlerden oluşuyor. Erkekler için kazak ve bol pantolon gibi geleneksel triko ev giyim tarzları ile pamuklu tişörtler ve jogger pantolonlar; kadınlar için mini triko kıyafetler, taytlar ve rahat, spor, kısa bluzlar göze çarpıyor. Bir de bu parçalar, hem kadınların hem de erkeklerin dış mekan görünümlerine zarif bir dokunuş katan, özel dikim maksi paltolar, anoraklar ve spor ayakkabılarla kombinlenince görünümler daha da şık oluyor.
Aksesuarlar; daha fazla işlevsellik, tarz içererek görünümlere daha fazla kombin imkanı tanıyor ve başrolde yer alıyor. Temel unsurlardan biri olan tüylü kumaşlar, çeşitli sandalet, terlik, çanta ve şapkalarda göze çarpıyor. Bu yumuşak ve süngersi aksesuarlar son trend ve aksesuarlara karakter katıyor. Her şeyin içine sığdığı maxi puffer çantalar da bu koleksiyonun olmazsa olmazı. Farklı pastel renklerde çorap, atkı ve şapka gibi yün, pratik aksesuarlar da sonbahar için sunulan bu koleksiyonda yerini alıyor.

İlgili Makaleler