Mango ile Yeni Sezon Trendlerini Yakalayın

Baharı karşılarken gardırobunuzu da ona hazırlamaya ne dersiniz? Yeni sezonun yükselen trendlerini yansıtacak büyüleyici bir stil için ihtiyacınız olan tüm parçaları Mango’nun İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonunda bulabilirsiniz.
Mango’nun dünya çapında ses getiren kampanyası ‘Shared Moments’ yeni sezonda da hız kesmeden devam ediyor. Birliktelik kavramına dikkat çekerek paylaşılan anların samimiyetini ve doğallığını yansıtan kampanya koleksiyonundaki tüm parçalar %100 sürdürülebilir kumaşlardan üretildi.

Bu bahar severek kullanacağınız ve trendleri yakalayacağınız parçaları keşfetmeye hazır mısınız?

Çiçek Bahçesi

Baharın habercisi, neşe kaynağı çiçek desenler bu sezon da oldukça trend. Ne diyebiliriz ki, çiçek deseni olmayan bir yeni sezon düşünemezdik!

Mango’nun yeni koleksiyonunda karşınıza çıkan çiçek desenli elbise, gömlek ve fırfır detaylı bluzlara bayılacaksınız!

Daha Bol

 
Jean’ler her kadının gardırobunda kurtarıcı parça olarak yer alıyor. Fakat Mango’nun yeni koleksiyonuyla artık tek kurtarıcı pantolonunuz jean’ler olmayacak. Bir süredir yüksek moda podyumlarında ve sokak stili görünümlerinde karşımıza çıkan bol kesim, Mango’nun zamansız, yumuşak ve dinamik çizgisiyle buluştu.

Natürel tonlardan beyaza uzanan yelpazede siz de hem ofis şıklığınıza hem de sokak stilinize harika uyum sağlayacak pantolonu bulacaksınız.
 
Yeni Resmi

Ofis şıklığınızı klasik bir dokunuşla taçlandırmaya ne dersiniz? Üstelik bu parçayı kolayca sokak stilinize de adapte edebilirsiniz. Yelekler yeniden gardıropların hit parçası olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
InStyle’ın önerisi natürel tonları önemli toplantılara katılırken pastel pembeyi de sokak modasına uyum sağlamak istediğinizde kullanmanız.
 
Pastel Etkisi

Pastel renkler her sezonu karşımıza çıkan klasiklerden fakat bize sorarsanız en çok İlkbahar-Yaz temasına uyuyor. Katılacağınız özel davetlerde, ılık bahar ve eğlenceli yaz akşamlarında pastel bir elbiseyle nihai şıklığı konforunuzdan ödün vermeden yakalayabilirsiniz.

Mango’nun İlkbahar-Yaz 2020 koleksiyonunda pastelin en güzel tonları sizi bekliyor.

 

InStyle’ın önerisi bu muhteşem elbiseleri sepet çantalarla tamamlamanız.
 
Çok Şık ve Hep Rahat

Konforundan ödün vermeyen kadınların tercihi sandaletler Mango’nun şık yorumuyla buluştu.

Dilerseniz topuklu modelleri tercih ederek katıldığınız etkinliklerde tüm gözleri üstünüzde toplayabilir, dilerseniz düz tabanlı modellerle spor şıklığı yakalayabilirsiniz.

İlgili Makaleler