Marc Jacobs Pop Art Tasarımlarıyla Beymen Zorlu Center Pop-Up Butikte

Her sezon, pop-art sanat eseri tadında tasarımlarla modaseverlerle buluşan Marc Jacobs, Pop-up butiği ile Beymen Zorlu Center’da.

Toz pembe peluş halıyla kaplı zemini, cam vitrinleriyle alışveriş deneyimine eğlence katan Marc Jacobs Pop-up butik, 26 Mart’a  kadar renkli ve yaratıcı tasarımlardan oluşan İlkbahar 2022 Koleksiyonu’nun en gözde modellerini modaseverlerle buluşturuyor.

o

Pembe, sarı, yeşil ve kiremit tonlarındaki The Snapshot DTM, bir vintage fotoğraf makinesini andırıyor. Gold logosuyla günlük şehir görünümünü lüks kulvara taşıyan çantanın gece ve eğlenceye davet eden alternatifleri Marc Jacobs Pop-up butikte çanta tutkunlarını bekliyor. Pembeden yeşile uzanan tonlarıyla günü aydınlatan The Tote Bag de pop-up’ta bulabileceğiniz Marc Jacobs harikalarından diğerleri. Yeni sezonda sezonluk parlak renklerle güncellenen The J Link Mini’de Zorlu Center Pop Up butiğinde sizleri bekliyor.

 

Marc Jacobs 2022 İlkbahar Koleksiyonunu keşfetmek için 26 Mart tarihine kadar Marc Jacobs BEYMEN Zorlu Center Pop Up butiğini ya da beymen.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

İlgili Makaleler