Marciano 2021 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

KADIN KOLEKSİYONU
 
Gentle Breeze on the Lake
Gentle Breeze on the Lake temasında altmışlı yılların ışıltısı, İtalyan göl kıyısının cazibesiyle birleşerek modern ve feminen bir hava yaratıyor. Bu görkemli temada feminen silüetler, bedene oturan kesimleri ve pilili etekleriyle askeri görünümden hem de şık ve günlük stilin bir araya geldiği kullanışlı bir çekicilik vadediyor. Koleksiyon, yeşil ve siyah fularlar, doğadan esinlenen baskılar, neopren kumaştan etekler, elbiseler ve piton baskılı dış giyim parçalar ile her gün için ideal olabilecek bir tavır yaratıyor. Bu görünümler, muhteşem deniz mavisi paleti, kırmızı ve mavinin doğal tonları ile tamamlanıyor.
 
Contemporary Retro
Contemporary Retro temasında klasik altmışlardan ilham alan feminen görünümler, sezonu yeni bir açıyla çerçeveliyor. Özellikle günlük tarzdaki elbiseler, kalın örgüler ve büyük beden hırkalar, palazzo pantolonlar ve ikonik siperler ile çok yönlü görünümler göz kamaştırıyor. Ayrıca rafine tasarımlar ve düğmeler şık detaylar olarak öne çıkarken; şeftali, kırmızı, toprak kahve ve deniz mavisi tonlarında  alpaka, lama ve kaşmir yününden üretilmiş buklet ipten, jakarlı ve parlak kumaşların yanı sıra geometrik baskılar, gösterişli balıksırtı, grafik zincir ve zebra baskılar kullanılıyor.
 
High Altitude Opulence
Sakin dağ havası, şık 60’lar tarzıyla birleşiyor. Zarif ve parıldayan eko kürk mantolar, yaka ve eşarplar, parlak vinil pantolonlar, rahat örgü süveterler, transparan örmeler, doğadan ilham alan baskıları, mineral gri, yeşil ve kırmızıdan oluşan doğal bir paletle zenginleştirildi.

 

ERKEK KOLEKSİYONU
 
Gentleman Essential
Günlük ihtiyaçlar temasıyla ayrılan Gentleman Essential, tarzıyla erkeklerin kentsel yaşam tarzını tamamlıyor. Bu zamansız gardıroba şık bir çekicilik kazandıran şey ise sade bir zarafet ve yüksek kaliteli detaylardan oluşuyor. Özel terzilikle üretilmiş günlük ceketler, temiz silüetler, rahat pamuklu tişörtler ve günlük görünümlerden akşam görünümlerine zahmetsizce geçiş yapan şık pantolonlar, sıcak karamel, zeytin, koyu lacivert ve saf beyazdan oluşan bu palet ikonik bir görünüm yaratıyor.
 
On the Golden Shores
Modern iş adamlarına uygun dinamik bir gardırop yaratan bu temada, Como Gölü’nde geçirilen bir sonbaharın esintilerini hayal edebilirsiniz. Özel detaylara ve modern kentsel dokunuşlara sahip dinamik, çok yönlü parçalar, hafif yün trikoları, canlı chinoları ve -işlevsel, çok yönlü- dış giyimi bir araya getiriyor. Sonucunda, henüz sonbaharın başlangıcındaki doğadan ilham alan tonlardan oluşan bir palete dayanan zarif ve zamansız bir görünüm elde ediliyor.
 
Escape from the City
St. Moritz’e doğru bir kaçamak için dağlar sizi çağırıyor… Escape from the City temasındaki bu kozmopolit, ikonik teknik ve şık parçalardan oluşan koleksiyon, abartısız bir çekicilikle zarafet vadediyor. Keskin siluetler ve zarif bitişler; canlı turuncu, pekan cevizi ve mavi tonlarındaki ağır trikolar, kaz tüyü ceketler ve yün katmanları pekiştiriyor. Şık bir gece için ikonik görünümleri barındıran koleksiyon, smokinler ve büyüleyici geceye dair parçalarla tamamlanıyor.
 
Formal Performance Capsule
Yüksek performanslı bu kapsül koleksiyonda form, fonksiyonellikle birleşiyor. Teknik açıdan mükemmellik ve rahatlık sağlamak için geliştirilmiş olan resmi giyime dair kumaşlar, klasik giyime dinamik bir çekicilik kazandırıyor. Klasik lacivert, siyah ve avcı yeşili paleti erkeklere, şehre meydan okumaya hazır kentsel bir şıklık vadediyor.
 

İlgili Makaleler