Mavi, Merih Demiral’ın Forma Numarasını M28 Koleksiyonuna Taşıdı

Demir Adam’ın karakteri, sağlam duruşu ve güçlü performansının sembolü haline gelen forma numarasından ilham alıyor.  Merih’in yer aldığı çok özel bir filmle tanıtılan koleksiyon, sportif, dinamik ve güçlü çizgisiyle dikkat çekiyor.

Demir Adam’ın Forma Numarası 28’den İlham Alan Koleksiyon Sportif, Dinamik ve Çok Güçlü
Jean pantolon, tişört ve sweatshirt’lerden oluşan koleksiyonda, Merih Demiral’a atfedilen duygulardan hareketle Iron, Proud, Respect söylemleri öne çıkıyor. 
 
Demir Adam’ın Jean’i: M28
M28 jean, sportif denim dokuma teknolojisiyle konfor ve hareket özgürlüğü sunuyor, aktif hayata uyum sağlıyor. Puslu denim rengi, reflektörlü logo detayları, özel renk ve baskı teknikleriyle tasarlanan aksesuarlarıyla dikkat çeken M28, Mavi mağazaları ve mavi.com’da satışa sunuluyor.
Koleksiyon ile ilgili duygularını paylaşan Merih Demiral: “Bu koleksiyonun oluşmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Forma numaram hayallerimin önüne engel koymamak için bana her zaman güç verdi. Sevenlerimizin ve destekçilerimizin bu numarayı üzerlerinde taşıyacak olmaları beni çok gururlandırıyor.”
Merih Demiral ile gerçekleştirdikleri iş birliği hakkında konuşan Mavi CEO’su Cüneyt Yavuz: “Merih Demiral, profesyonel futbol hayatının üçüncü senesinde Juventus gibi dünyanın en büyük kulüplerinden birine transfer olan, Milli Takımda göğsümüzü kabartan büyük bir yetenek.
Forma numarası, Merih’in tüm Türkiye’de ve dünyada yarattığı duyguları temsil ediyor.
Mavi M28 bir giyim tarzının ötesinde bir karakterin koleksiyonu. 28 demek Demir Adam olmak demek… Sağlamlık, dayanıklılık, yüksek performans demek… Aynı Mavi’nin ürünleri gibi…” dedi.

İlgili Makaleler