Meghan Markle’ın 2006’dan Beri Değişmeyen Tercihi: Siyah Topuklu Ayakkabı

Sussex Düşesi Meghan Markle, ailedeki herkes gibi birçok kişiyi stiliyle etkiliyor. Düşesin stili yıllar içinde evrilse de değişmeyen önemli noktalar var elbette, örneğin sık sık Givenchy giymeyi tercih eden Markle’ın en sevdiği uygun fiyatlı marka Everlane. Tüm bunların yanı sıra 2006 yılından bu yana Meghan Markle siyah topuklu ayakkabılara çok bağlı. Her türlü etkinlikte, her türden kombinine başarıyla uyarladığı siyah, sivri burun, ucu kapalı, topuklu ayakkabılara gelin bir de yakından bakalım. 

Yeni Bir Tercih Değil 

Kırmızı halıda katıldığı birçok etkinlikte siyah topuklu ayakkabı tercih eden Markle, bu tercihini süslemeyi de iyi biliyor. Kimi zaman taş, kimi zaman bant detaylarıyla özgünleştirdiği görünümü kırmızı halının hitlerinden. 

Kraliyet Etkinliklerinin Tamamlayıcısı 

Yalnızca kraliyet etkinliklerinin değil aynı zamanda eşi Prens Harry ile katıldığı önemli organizasyonlarda da şıklığını siyah topuklu ayakkabılarla tamamlıyor. 

Konforunu Seviyor Olmalı 

Uzun yıllardır severek devam ettirdiği bu alışkanlığı ona yeterli konforu sağlıyor olmalı ki, hamile olduğu zamanda da Markle’ı ayakkabılarıyla çok sık gördük. 

Elbiselerle 

Ve de Pantolonlarla 

Ne diyebiliriz ki, Meghan Markle bizi de tüm siyah topuklu ayakkabıları almaya ikna etti! 

İlgili Makaleler