Mertkan Erkan’ın Yeni Müzik Videosu iPhone 13 Pro Max ile Çekildi

Mertkan Erkan’ın yeni müzik videosu “Sonumu Bile Bile” iPhone 13 Pro Max ile çekildi!
 
“Sonumu Bile Bile” DMC etiketi ile yayında ve müzik videosu sadece Apple Music’te!
 
cid:3024151F-77F1-40DE-AC6F-CD06D369B3A5
 
 

Mertkan Erkan’in yeni video calismasi “Sonumu Bile Bile” bugün sadece
Apple Music’te müzikseverler ile buluşuyor!

 
Apple Music
 
 
Mertkan Erkan’ın yeni single çalışması ‘’Sonumu Bile Bile’’nin müzik videosu bugün sadece Apple Music’te müzikseverler ile buluşuyor. ‘’Falanlar Fişmanlar’’ ile çıkış yakalayan ve 2021 sonunda ‘’Kara Kara’’yı yayınlayan Mertkan Erkan, yeni single çalışmasını “Sadece onunla olmak için her şeyi silebilecek gücün satırlara dökülmesi” olarak tanımlıyor. 
 
Elektronik dans müziği ritimleri ile Sonumu Bile Bile”nin sözleri Erkan’a, bestesi ise Mertkan Erkan’ın yanında Juren Vu ve Onur Gözüm imzasını taşıyor.
 
 
cid:8AC5F949-FDFE-4841-A8F5-A8459CCE8033
 
 
iPhone 13 Pro Max ile Çekildi 
 
Yönetmenliğini halen Konya Dilek Sabancı Konservatuar’ında eğitimine devam eden Berat Hekim’in üstlendiği ve görüntü kalitesi ile öne çıkan müzik videosu sadece iPhone 13 Pro Max kullanılarak çekildi.
 

Berat Hekim yaklaşık üç yıldır kendi görüntü perspektifi ile müzik videosu tasarlıyor. Sonumu Bile Bile’nin video kilibinde  bir İstanbul Retrospektifi tasarlamak ve bunu zıtlık oluşturacak bir karakter seçimiyle seyircinin izlenimine sunmayı hedeflemiş. iPhone 13 Pro Max ile çekilen müzik videosunda Makro çekim özelliği ile en küçük detayları yakalandı. Klibin kurgusu iPhone ile yapan Mertkan, bu sayede çekilen görüntülerin bozulmadan işlevselliği korumasına yardımcı olduğunu ekledi. Klibin düzenlemeleri ise sadece CapCut uygulaması kullanılarak yapıldı.
 

Berat Hekim: “Kameranın aktüel kullanıldığı ve sabit planların az olduğu bu klipte;  iPhone bize kıyaslanamaz derecede kamera hareketi kolaylığı ve stabilizasyon konusundaki başarısı sayesinde istediğimiz görüntüleri almakta büyük bir rahatlık ve yüksek kalite görüntüler alma olanağı sağladı.”

 
cid:AEB97F7F-0E43-45F9-86F9-489AA9A9C4CB
 

Görüntü yönetmenliğini Sadık Buğra Yavuz ‘un yaptığı klipte mekan, renk ve atmosfer tasarımını büyük bir incelikle seçildi. Görüntü Yönetmeni, iPhone 13 Pro Max’in Ultra Geniş Kamera özelliği sayesinde dar ve karanlık mekanlarda taşınabilirliği ve düşük ışıkta yüksek kalitede görüntü alabilme kolaylığı sağlandığını belirtiyor.

 
cid:408DD967-7CD9-451E-9F0E-E1A25385AEF3
 
 
Mertkan, yeni müzik videosunun iPhone 13 Pro Max ile çekilmesinin kendilerine sahada zaman, kamera ile zorlanılan dar alanlara girme ve dolu sokaklarda rahatça çekim yapılabilmesi açısından büyük rahatlık sağladığını ve bu işlevler nedeniyle tercih edildiğini belirtiyor.
 
 
Yeni single’ı Sonumu Bile Bile’yi müzikseverlerle buluşturmanın heyecanını paylaşan Mertkan: “Müzik vasıtasıyla bir duyguyu farkı kitlelere iletmek çok hızlı ve güçlü oluyor , hele ki dinleyici sizin yazdığınız bir sözü kendi arabasında, okulunda bağırarak söylediği zaman bir şeyler başardığınızı hissediyorsunuz.” diyor.
 

İlgili Makaleler