Mesoestetic’ten Güneş Koruyucu Seri

  • Melan 130 Pigment Control

UVA ve UVB korumasını mümkün kılan fiziksel ve kimyasal filtrelerin özel kombinasyonundan oluşan yeni Melan 130 Pigment Control, güneş koruyucular için gereken minimum korumayı iki katına çıkarır. Leke görünümünü azaltır ve cilt tonunu eşitleyerek cildin parlaklığını artırır.
Koruyucu hücre kompleksi sayesinde kızılötesi radyasyona (IR) ve görünür ışığa (HEV) karşı biyolojik antioksidan koruma sağlar. Aynı zamanda leke oluşumunu önleyen krem, suya karşı da dirençlidir.
 

  • Sun Protective Body Lotion 

Yeni güneş losyonu, Mesoprotech teknolojisi sayesinde, ciltte erken yaşlanmaya neden olan UVA ve UVB ışınlarına ve kızıl ötesi radyasyona karşı koruma sağlar. 3 ayrı filtreleme özelliğine sahip ürün, kremsi ve ipeksi emülsiyon özelliği sayesinde kolayca vücuda sürülür ve yüksek güneş koruması için hızla emilir. Cilt için nemlendirici ve yumuşatıcı etkisi bulunan vücut kremi, tüm cilt tiplerine uygundur.
 

  • Moisturising Sun Protection SPF50 

Yüksek koruma faktörlü Moisturizing Sun Protection SPF 50 nemlendirici ve koruyucu yapısı ile aynı zamanda cildinizi besler.
İçeriğindeki güçlü aktif maddeler sayesinde hücre zarını koruyan ve anti-oksidan özelliğine sahip güneş koruyucu krem, güçlü nemlendirme etkisiyle gün boyu cildin nemli kalmasını sağlıyor. Onarıcı etkiye sahip nemlendirici krem özellikle lazer, epilasyon ve kimyasal peeling işlemlerinden sonra rahatlıkla kullanılabiliyor.
 

  • Dermatological Sun Protection SPF50 

UVA- UVB ışınlarına karşı geniş spektrumlu, hassas, karma ve yağlı cilt tipleri için çok yüksek güneş koruma sağlayan krem. Cildi güneş yanıkları ve güneş hasarından korur. Antioksidan ve depigmentasyon etkisi ile cildin erken yaşlanmasını önler. Hafifçe renklendirilmiş formül kolayca karışır ve sedefimsi mat bir görünüm elde edilir.
Kırışıklıkları ve ince çizgileri doldurarak dolgunluk ve pürüzsüzlük sağlar.Gün içinde her 3-4 saatte bir güneşe çıkmadan yarım saat önce cilde uygulanır. Fondöten bazlı güneş koruyucu, cilde uygulama esnasında tamponlama şeklinde sürülür.  
 

  • Sun Protective Repairing Stick

Göz konturları, dudaklar, yara izleri, lekeler gibi hassas bölgeler için onarıcı görevi görür. Yaşlanma karşıtı etkisi ile ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. Epidermal onarım mekanizmasına destek olur. Pratik sunum şekli sayesinde herzaman ve heryerde uygulanabilir. Cilt üzerine kolayca yayılır.
 

  • Mineral Matt Antiaging Fluid

Karma ve yağlı ciltler için uygun olan güneş kremi, ciltte bulunan yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. İçeriğindeki matlaştırıcı partiküller sayesinde aşırı parlamayı engeller ve ciltte mat, kadifemsi bir doku oluşturur. Yenilikçi bir doku: Ciltte toz bir emülsiyone dönüşen yağsız sıvı.
 

  • Light Water Antiaging Veil

Normal ve karma ciltler için uygun olan güneş kremi, ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. Epidermal düzeyde nemlendirme özelliği sağlar ve dokuların elastikiyetini ve sıkılığını geliştirir. Hızla emilen ultra-hafif dokusu sayesinde cilt yüzeyinde görünmez ve koruyucu bir örtü oluşturur.

  • Nourishing Antiaging Gel-Oil

Kuru ve olgun ciltler için uygun olan güneş kremi, ciltteki yüksek kaliteli kolajenleri korur ve iyileştirir. İçeriğinde bulunan Omega 3 ve 6 yönünden zengin chia çekirdeği yağı sayesinde cildi besler, elastikiyet kazandırır ve bariyer fonksiyonunu güçlendirir. Jelsi dokusu ciltte eriyen yumuşak bir yağa dönüşür ve ciltte kuru bir etki bırakır.
Mesoestetic’in Güneş Serisini, güzellik merkezleri ve uzman kliniklerde bulabilirsiniz.

İlgili Makaleler