MET Gala Kırmızı Halıda OMEGA Şıklığı

Bu yıl Amerikan Modası temasını kutluyor ve her zaman olduğu gibi tüm gözler yine kırmızı halıdaydı. MET Gala 2021’de kırmızı halıda giyilen birçok şaşırtıcı stil arasında OMEGA’nın en zarif saatleri ve takılarından bazıları da dikkat çekti.
 
Annesi Cindy Crawford ile birlikte OMEGA ailesinin önemli bir parçası olan Kaia Gerber, geceye Oscar de la Renta imzalı bir elbise ile katıldı ve görünümünü paslanmaz çelikten bir OMEGA De Ville Prestige saat ile tamamladı. 27.40 mm’lik saat, siyah lake kadranı ve elmas indekslerin yanı sıra, elmas kaplanmış çerçevesi ile dikkat çekiyor. Kaia, satin yanı sıra armut biçimli pırlantalı 18K beyaz altın OMEGA Dewdrop yüzük ve elmaslı 18K beyaz altın Aqua Swing küpe taktı.

 

OMEGA’nın bir diğer yıldızı, atlet Noah Lyles da bu yaz Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları’nda bronz madalya kazandıktan sonar, MET Gala’da boy gösterdi. Lyles, 18K sarı altın OMEGA Constellation saat tercih etti, 39 mm’lik saat opalin beyaz gümüş kadrana sahiptir ve herhangi bir sporcunun gurur duyacağı bir hassasiyet ve performans düzeyi sunar.
 
Amerikalı ünlü komedyen, televizyon sunucusu ve oyuncu Jimmy Fallon ise 1972 üretimi bir OMEGA Speedmaster Professional Mark II ST145.034 saat tercih etti.

İlgili Makaleler