Milano Moda Haftası’ndan Öne Çıkan Güzellik Trendleri

Sonbahar/Kış 2022 koleksiyonlarının sergilendiği moda ayının New York ve Londra’dan sonraki durağı Milano Moda Haftası’ndan öne çıkan güzellik trendlerine yakından bakıyoruz.

1.Parlak Kırmızı Dudaklar

Sportmax başta olmak üzere podyumda gördüğümüz güzellik trendlerinin başında gelen parlak kırmızı rujlar, bu sezon neredeyse yok denecek kadar yalın makyajların çarpıcı tamamlayıcısı olarak karşımıza çıkıyor. Kiraz kırmızısı rujunuzun üstüne dudak parlatıcısı uygulayarak sezon trendi parlak bitişli dudak görünümünü elde edebilirsiniz. 

2. Canlı Renkler 

Renklerin korkusuzca kullanıldığı göz makyajlarının yükselişi hızla devam ediyor! Emporio Armani şovunda karşımıza çıkan bu güzellik trendi, klasik “cat eye” eyeliner görünümüne pembe farın eğlenceli dokunuşuyla renkli bir yorum getiriyor. 

3. Gümüş Dokunuşu 

Ambush podyumunda dikkatimizi çeken grafik farlar, Milano Moda Haftası’nın en sevilen göz makyajlarından biri oldu. Gözün iç kısmına uygulanan gümüş rengi, ufak bir dokunuşla görünümlerin stil dozunu tek başına yükseltmeye yetecek kadar güç kazanıyor.

4. Gotik Makyaj

Uzun zamandan sonra yeniden karşımıza çıkan siyah rujlar, Aniye Records podyumunda siyah tırnaklarla birleşerek gotik-şık havasını yükseltiyor. 

5. Grafik Siyah Gözler

Couture Moda Haftası’nda görmeye başladığımız grafik siyah gözler, Roberto Cavalli podyumunda yeniden karşımıza çıkarak Sonbahar/Kış 2022 sezonunun önde gelen güzellik trendlerinden biri olacağının işaretlerini veriyor.

6. Rengi Açılmış Kaşlar

Gigi Hadid, rengi açılmış kaşlarıyla Versace podyumunda 2022’in en büyük güzellik trendlerinden birini belirlemiş oldu. 

Hazırlayan: İpek Kumtepe

İlgili Makaleler