Misbahçe Yepyeni Yüzüyle Keşfedilmeyi Bekliyor

Doğanın yalın güzelliğinden ve eşsiz faydalı formüllerinden ilham alarak özenle tasarlanan Misbahçe ürünleri, kalıplaşmış yargılardan özgürleşmeyi, kusursuzluk gibi gerçekçi olmayan güzellik algılarından sıyrılmayı, özgün olanın hali hazırda nadir ve değerli olduğunu bize yeniden hatırlatıyor.

2012 senesinde Serra Göney ve Ufuk Göney tarafından kurulan Misbahçe bugüne kadar birbirinden özel birçok içeriğiyle bakım dolaplarımızın vazgeçilmezlerinden biri oldu. Doğuşundan bu yana şeffaflık ve sürdürülebilirlik ilkesini benimseyen marka, sonuç odaklı çalışan, yüksek kalite içeriklerle birleştiriyor ve %100 doğal ürünlerin formüllerini yenileyerek ve bugüne kadar kullandığı bitkisel aktif bileşenler ve özleri daha da güçlendirerek cilt bakımını ileri seviyeye taşıyor. 
Paraben, silikon, sülfat, alkol, parfüm gibi sentetik kimyasallar içermeyen formülleri, %100 saf uçucu yağların ve bitkilerin kendi öz kokularını barındırırken kullanıcılara aynı zamanda saf esansiyel yağların terapötik etkisini de deneyimleme imkanı sunuyor.

 Kurulduğu günden bugüne daima daha iyiyi hedefleyen Misbahçe şimdi de yepyeni şık ve ekolojik yüzünü, yenilenen, daha güçlü formülleriyle taçlandırıyor. Doğayı ve doğal yaşamın çeşitliliğini korumayı hedefleyen misyonuyla yenilenen kimliğinde ambalajlarını %100 geri dönüştürülebilir malzemeden seçerek sürdürülebilir üretim konusunda oldukça hassas davranıyor. Hayvan dostu Misbahçe, formüllerinde tamamen bitki kaynaklı içerikler kullanıyor. Üretimde güneş enerjisinden yararlanarak enerji tasarrufu önceliklendiriliyor ve gelecek için sorumlu davranmanın öneminin her fırsatta altını çiziyor.

Marka Kimliğinin Yeni Sembolü: Bengal Kaplanı
Doğası gereği gücü, özgürlüğü ve cesareti sembolize eden Bengal Kaplanı, Misbahçe’nin kadının yaratıcı ve dönüştürücü kimliğine atıfta bulunuyor. Toplum tarafından standartlaşmış mükemmellik algısı yerine kişiye özgü olan doğal güzelliği açığa çıkarma hedefiyle Misbahçe, kişiye özel cilt bakım rutinleriyle seçenekler sunmaya ve cilt endişesine yönelik %100 doğal ve inovatif içeriklerle etkili bir bakım vadediyor. Misbahçe kaplanı, kişiye özgü her detayın nadir olduğunu ve korunması gerektiğini fısıldıyor! Duymaya hazır mısınız?

Yepyeni Formülüyle Sıkışlaştırıcı & Yaşlanma Karşıtı Konsantre
Yaşlanma karşıtı bakımın en güçlüe ajanları tek bir şişede sizin için bir arada! Antioksidan özellikli yüksek kalite yağlardan oluşan yağ bazlı bu serum içeriğindeki tatlı bakla aktifi sayesinde klinik sonuçlara göre cildi %92 oranında sıkılaştırıyor ve cilt sarkmalarını %72 oranında toparlıyor. Yüksek protein içeren serum cildinizin esneklik ve sıkılık kazanmasına yardımcı olurken doğal Omega-9 ve Oleik asit sayesinde yararlı bileşiklerin cilt tarafından emilimini artırıyor ve cilt bariyerini onarmaya yönelik bakım yapıyor. 

Formülüne eklenen Diş Otu ve Geven Otu aktif bileşenlerinin 61-65 yaş aralığında yapılan klinik deneylerde, 28 gün boyunca sabah akşam düzenli kullanımda ince çizgi ve kırışıklıkların görünümünü azalttığı görülüyor. Henüz derinleşmemiş birincil derecedeki kırışıklıklarda ise ilk kullanımda dahi %64,8 oranında, 28 gün sonunda ise %98,1 oranında azalma gözlemleniyor. Dermisin, doğal yollarla güçlendirmeye destek olan bu aktif bileşenler, cildin sıkılığını ve canlılığını geri kazandırmayı destekleyici bakım yapıyor ve aynı zamanda ciltte doğal olarak bulunan fakat zamanla azalan Hyalüronik Asit’in artmasına yardımcı oluyor.

  • Formülünde, cildin doğal sebumunu taklit eden bitkisel kaynaklı Skualan hassas ve nemsiz ciltleri yatıştırıcı ve nemlendirici bakım sunuyor.
  • İçerdiği Ölmez Çiçek, Gül ve Itır Uçucu Yağları’na ek olarak yeni formülüne eklenen Neroli ile yaşlanma karşıtı bakımı, çiçeksi zarif kokular eşliğinde ileri seviyeye taşıyor.
  • E vitamin ile zenginleştirilen formülü çevresel etkenlere karşı cildin onarılmasını teşvik ediyor.
  • Erik Yağı, Argan Yağı, Jojoba Yağı, Ayrıştırılmış Hindistan Cevizi Yağı ile cilde yumuşatıcı ve besleyici bakım sunarken oksidatif stresin ciltte yaratabileceği olumsuz koşulları en aza indirmeye çalışıyor.
  • Üzüm Çekirdeği Yağı, Kuşburnu Çekirdeği Yağı ve Ahududu Çekirdeği Yağı ile cildinize doğal olarak içerdikleri vitaminler ve yağ asitleri sayesinde kırışıklık karşıtı bakım yapıyor.

Yüz bölgesi ile telafisi en zor olan bölgelerden boyun ve dekolte bölgelerine de uygulama yapılması önerilen bu konsantreyi, sabah akşam su bazlı bir serum üzerine kullanmanız tavsiye ediliyor. 

Misbahçe ürünlerini keşfetmek ve satın almak için misbahce.com.tr adresini ziyaret etmeyi unutmayın. 
 

İlgili Makaleler