Moda Kayıkhane’den Yepyeni İki Mekan

Moda Kayıkhane’nin hemen girişinde yer alan restoranını GARDENS OF GARBO adıyla yenileyen ve bambaşka bir mekana dönüştüren deneyimli marka, PASLI PELİKAN ile Ege kıyılarının sevilen sahil meyhanesi konseptini İstanbul’a taşıdı.

 

Yanı başınızda tarihi Moda İskelesi, hemen arkasında boylu boyunca uzanan Kalamış Koyu, marinadan demir alan yelkenliler ve mavinin birbirine karışan tonlarıyla huzur veren gökyüzü… Gardens Of Garbo ve Paslı Pelikan’ın sizi bekleyen manzarası işte bu.

 

Gardens of Garbo’nun Dünyası
Yarattığı şık, kaliteli bir o kadar da enerjik atmosferinde Gardens of Garbo’nun dünyası size iyi gelecek. Denize sıfır konumunda oldukça geniş bir alan sunan Garbo’da etrafınızı saran rengarenk çiçeklerle, konforlu oturma alanlarıyla ve masmavi manzarasıyla tatil gibi günler sizi bekliyor.
Sabahın ilk saatlerinde size şehirde olduğunuzu unutturacak denizin dinginliğiyle kahvaltınızı yapabilir, öğle güneşinin enerjisiyle renkli ve zengin menüden gününüze lezzet katabilir, gün batımıyla birlikte birbirinden özel kokteyllerinizi yudumlarken akşamı karşılamaya hazırlanabilirsiniz.

Peynirleri, salataları, pizza ve makarnalarıyla İtalyan mutfağının, sushileri, noodleları ve çok daha fazlasıyla Uzakdoğu’nun en sevilen lezzetlerinden seçilmiş, Tex-mex taco’larından burger’lerinden oluşan Dünya turunu Moda’ya, deniz kıyısına getiren Gardens of Garbo’nun zengin menüsünde her zevke ve damak tadına uygun bir seçenek bulmak mümkün. Tatlı ve içecek menüsünde yaratılan çeşitlilik ise günün her saati Garbo’yu tercih etmek için başlı başına bir sebep.

Ege Kıyılarının Sahil Meyhanesi Keyfi İstanbul’da da Mümkün
Sahil meyhanesi konseptiyle eskilerin özlenen gerçek meyhane keyfini, küçük bir Ege kasabası ruhuyla, huzuruyla ve tabii ki maviliğiyle Moda’da buluşturan Paslı Pelikan, şehir hayatında tatile, yaza, keyfe, huzura dair özlediğiniz ne varsa yaşayabileceğiniz bir yer.
Zengin meze menüsü, deniz mahsullerinin her çeşidiyle yapılan ara sıcaklar ve mevsimin en taze balıklarıyla sahil keyfini taçlandıran bir menü sunan Paslı Pelikan’da vaktin nasıl geçtiğini anlayamayacaksınız.
Denizden yükselen tuzlu su kokusuna karışan anosan kokusu, kavunla beyaz peynirle başlayan meyhane sohbetleri ve fonda usul usul çalan müziklerle Paslı Pelikan’ın müdavimi olacaksınız. Mavi beyaz detaylarla konforlu bir şıklık sunan mekanda şehirde olduğunuzu unutmaya hazır olun.

Rezervasyon: 0216 336 44 46- 47
Adres: Caferağa Mahallesi, Moda Cd. No:192/A, 34710 Kadıköy/İstanbul (Moda Kayıkhane önü)

 

İlgili Makaleler