Modaya Çevre Dostu Bir Yaklaşım

Müşterileriyle birlikte iyiliği çoğaltmayı ilke edinen ve iyi yaşam konusunda farkındalık yaratmayı hedefleyen Boyner, ONLY ile yeni bir iş birliğine imza atarak geri dönüştürülmüş ve organik ürünlerden oluşan koleksiyonunu mağazalarında ve web sitelerinde satışa sundu. Koleksiyonun doğa dostu yaklaşımı bununla da bitmiyor. Bu koleksiyondan satın alınan her bir ürün için #ecoDrone aracılığıyla bir tohum topu doğayla buluşuyor.

İyiliğin ve doğaya saygılı yaklaşımın yayılması için sürdürülebilir moda sektörüne öncülük eden Boyner, yaşama değer katan doğa dostu iş birliklerine imza atmaya devam ediyor. Bu kapsamda, ONLY’nin Boyner için hazırladığı doğa dostu koleksiyon “Başka gezegen yok, geri dönüşüm dünyayı kurtarır” mottosuyla Boyner mağazaları ve boyner.com.tr’de yerini aldı.

ONLY’nin Better Cotton kullanarak hayata geçirdiği kapsül koleksiyonda kadınlar için son dönem sokak giyiminin vazgeçilmez parçalarından bisiklet yaka, fermuarlı ve şapkalı sweatshirt’ler ve sweat pantolonlar yer alıyor.

Doğa dostu bu koleksiyon satıldıktan sonra da doğaya destek olmaya devam ediyor.  Boyner mağazalarından ve web sitesinden satın alınan her ONLY ürünü için #ecoDrone aracılığıyla bir tohum topu doğayla buluşuyor. Boyner mağazalarından yapılacak alışverişlerde müşteriler, telefonlarına gelen SMS ile tohum topu atışının nerede, ne zaman ve nasıl yapıldığı hakkında detaylı bilgiye erişebilirken alandan son güncel fotoğrafları görüntüleyebiliyor.

İlgili Makaleler