Nars’ın Yılbaşı Işıltısını Keşfedin

NARS’ın,  ünlü gece kulübü Studio 54’ün ışıltılı sahnesinden esinlenerek tasarladığı “Nars Studio 54 Holiday” koleksiyonuyla yılbaşı gecesine hazırlanın. Nars make up artistlerinin profesyonel dokunuşlarıyla heyecan verici yılbaşı stilinizi tamamlayın.

Nars mağazalarından kolaylıkla randevu alarak yaptıracağınız yeni yıl makyajıyla gecenin yıldızı siz olun. Nars’ın profesyonel make up artistleri ile yılbaşı gecesine hazırlanırken sevdiklerinize ve kendinize hediye edebileceğiniz birbirinden ışıltılı Studio 54 ürünlerini keşfedin.
New York’un göz kamaştırıcı eğlencesiyle bütünleşen Studio 54’ün ilhamıyla tasarlanan “Nars Studio 54 Holiday” koleksiyonu;  kışkırtıcı rujlar, göz kamaştırıcı paletler ve büyüleyici setlerden oluşuyor.  
 

NARS Şimdi de Akmerkez’de
Kadınların iddialı ve güçlü taraflarının yansıması olan NARS, sıradışı koleksiyonları ve tecrübeli make up artistleri ile benzersiz hizmetini yeni açılan Akmerkez mağazasında da sunuyor.
 
NARS makyaj artistleri tarafından yapılan Make Up Uygulamaları

  • Nars Ekspres Makyaj Servisi

Nars Makyaj Artisti tarafından yüzünüzün bir bölgesine yapılan hızlı makyaj uygulaması.  Uygulama süresi maksimum 30 dakikadır.

  • Makyaj Uygulaması

60 dakika süresince tam makyaj uygulaması.

  • Tam Makyaj Uygulama Dersi

60 dakika süresince NARS imza teknikleri ile kapsamlı kişiye özel verilecek makyaj dersi.

  • Gelin Makyajı Uygulaması

90 dakika süresince gelin makyajına dair en önemli adımlar ve teknikler ile yapılan gelin makyajı uygulaması. Düğün günü öncesinde bir prova uygulaması dahildir.

  • Takma Kirpik Uygulaması

Nars markası takma kirpik aldığınızda bu servis ücretsiz olarak verilmektedir.

İlgili Makaleler