NESPRESSO YENİ YILA ÖZEL “FESTIVE” KOLEKSİYONUYLA KAHVESEVERLERİ BÜYÜLÜYOR!

Nespresso, “Doğanın Hediyeleri” (Gifts of the Forest) adlı yeni yıla özel “Limited Edition” koleksiyonuyla bu yıl da kahveseverleri sıra dışı bir deneyime ortak ediyor…
 
Yıl sonuna özel olarak çıkardığı koleksiyonlarıyla kahveseverleri büyüleyen Nespresso, bu yılın “Festive” koleksiyonu için Kolombiyalı ünlü moda tasarımcısı Johanna Ortiz ile iş birliği yapıyor. İlhamını; doğanın, ormanların güzelliği ve derinliğinden alan Johanna Ortiz, Festive koleksiyonu ile Nespresso‘nun kahvenin yetiştirildiği değerli çevreye olan bağlılığını yansıtıyor.
Yenilikçi tasarımları ve doğa ile sürdürülebilirlik arasındaki etkileşimi Festive ile Nespresso evrenine taşıyan Johanna Ortiz imzalı koleksiyon, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de satışa sunuluyor. Koleksiyonda hediye alternatifi olabilecek şık aksesuarlar ve sınırlı sayıda üretilen kahve çeşitleri yer alıyor.
Doğanın hediyelerini sunan “Forest Variations” kahveleri…
Orman meyvelerinin çekici lezzetini ve doğanın hediyelerini buluşturan Nespresso Festive koleksiyonu; Forest Fruit, Forest Almond ve Forest Black’ten oluşuyor. Kolombiya’da gölgede yetiştirilen kahvelerin saklı lezzetlerini barındıran Forest Black, egzotik odunsu notalarıyla yarattığı baharatlı espresso lezzetiyle tat duyusunu ormanın derinliklerine taşıyor. Orman meyveleriyle büyüleyen Forest Fruit ise Güney Amerika Arabikalarının kalıcı ve tahıllı karakterini, keyifli ve tatlı bir hamur işi notası ile birleşiyor. Koleksiyonun diğer aromalı kahvesi Forest Almond, Güney Amerika Arabikasının tatlı ve fındığımsı aromasıyla, vanilya ve hafif meyveli notalarla birleşmiş badem lezzetini, kahvenin pürüzsüz ve tahıllı karakteriyle sunuyor.
 
Doğanın Hediyeleri Nespresso‘nun sınırlı sayıda üretilen aksesuarlarıyla buluşuyor…
Nespresso’nun Festive koleksiyonunda kahveseverleri şaşırtacak sınırlı sayıda üretilen çeşitli aksesuarlar da bulunuyor. Koleksiyonunda yer alan en yeni NOMAD Travel Mug, açık havada premium kahve deneyimini yaşamak isteyen kahveseverler için özel bir hediye seçeneği sunuyor. Ormanın zengin ve olgun meyvelerine benzeyen ‘Deep Cherry’ rengiyle doğaya mükemmel bir şekilde uyum sağlıyor.
Nespresso, taşınabilir mug seçeneğinin yanı sıra koleksiyona özel olarak tasarlanmış iki ürün daha sunuyor. Sürdürülebilir malzemeden yapılmış kullanışlı bir defter ve iki taraflı kullanılabilen organik pamuklu bez çanta, uçsuz bucaksız ormanların özünü yakalayan Nespresso x Johanna Ortiz imzasını taşıyor. 
 
Nespresso, sınırlı bir süre için satışta kalacak ikonik Touch Travel Mug’ı da yeniliyor. Yıl sonu dönemine özel “Touch Travel Mug”, altın rengi ile ışıltılı bir görünüme bürünüyor.
 
Sınırlı sayıda üretilen Nespresso Festive koleksiyonu hem online olarak hem de Boutique noktalarında satışa sunuluyor.   Koleksiyonla ilgili daha fazla bilgi için www.tr.buynespresso.com internet sitesi ziyaret edilebilir.

İlgili Makaleler