Once Upon a Time in Hollywood Londra Galası

Quentin Tarantino’nun yönetmenliğini üstlendiği Once Upon a Time in Hollywood filminin İngiltere galası geçtiğimiz gün Odeon Leicester Square, Londra’da gerçekleşti. Yıldızlar geçidine şahit olan Londralılar favori oyuncularıyla fotoğraf çektirme ve onlardan imza alma fırsatı buldu. 

Hollywood’da değişen dünyaya rağmen dublörüyle başarıyı yakalamaya çalışan iki arkadaşın iki hikayesini işleyen filmde Margot Robbie de 1969’da trajik bir şekilde öldürülen Sharon Tate’i canlandırıyor. 

Hollywood ışıltısını üstünde taşıyan Margot Robbie galaya derin V dekolteli Oscar de la Renta bir elbiseyle katıldı. Sonbaharın habercisi diyebileceğimiz rengiyle elbise, fular detaylı, uzun ve kuyruklu. 

Son zamanlarda renkli göz makyajlarıyla dikkatleri çeken Margot Robbie bu etkinlikte de renkten vazgeçmeyip kırmızı-bordo tonlu bir göz makyajı tercih etmiş. Bu makyaj yıldızın göz rengini daha da belirgin kılarken aynı zamanda görünümüyle de mükemmel bir uyum oluşturmuş. 

Jacqui Ainsley ise Margot Robbie’den sonra kıyafetini en beğendiğimiz yıldız! Guy Ritchie’nin eşi pötikare bel dekolteli elbisesini beyaz bantlı ve aynı desende bağları olan bir topuklu ayakkabıyla tamamlamış. 

 

13 Reason Why dizisinden tanıdığımız yıldız Katherine Langford siyah dantellerle kaplanmış elbisesiyle klasikten şaşmadan şıklığıyla göz kamaştırıyor. Ayrıca Margot Robbie’den sonra görünümüyle uyum içinde olan bu kuyruklu eyeline makyajını da oldukça sevdik. 

İlgili Makaleler