One Night Only Sayesinde Adele Hakkında Öğrendiklerimiz

Mayıs ayında bağırsak kanserinden babasını kaybetmesi, Mart ayında eski kocası Simon Konecki’den boşanması ve kilosu hakkında tanıdığı veya tanımadığı herkesin yorum yapması Adele için bu yılın çok da iç açıcı geçmediğinin kanıtı.

Simon Konecki’den Mart ayında ayrılan Adele, sekiz yaşındaki oğlu Angelo’yu paylaşmaları gerekmesi nedeniyle  utandığını söyledi.

“Hayatım boyunca çekirdek bir aileye takıntılı oldum çünkü çekirdek bir aileden gelmedim. Çok küçük yaşlardan itibaren çocuklarım olduğunda çekirdek aile olacağımıza dair kendime söz verdim.” dedi. “Oğlum için çok hayal kırıklığına uğradım, kendim için çok hayal kırıklığına uğradım; her zaman kalıpları yıkan kişi olacağımı düşündüm.” Cümleleriyle aslında oğluna kendisinin hayal ettiği verememenin onu ne kadar üzdüğünü anlattı.

Eski kocası Konecki ile hala çok yakın arkadaş olduğunu, Angelo’ya ortak ebeveynlik yaptıkları için halen arkadaş canlısı olduklarını itiraf etti. Konecki’ye ‘hayatı pahasına’ güvendiğini de eklemeyi unutmadı.
“Konecki ve Angelo’nun bana verdiği istikrarı başka hiç kimse veremezdi. Kolaylıkla tehlikeli yollardan geçebilirdim, hepsinden bunaldığım için kendime zarar verebilirdim. Ancak Konecki hayatıma geldi ve hayatımda sahip olduğum en istikrarlı insandı.”

Kilo kaybı ile ilgili olarak ise, 2017’den günümüze kadar yaklaşık olarak 45 kilo kaybettiğini açıkladı. Evliliğini sonlandırırken iki yıl boyunca kaygı atakları ile baş ettiğini ve şu an gayet sağlıklı olduğunu ekledi. Kilo kaybıyla ilgili ise insanların tepkilerinin onu şaşırtmadığını söyledi. “Şaşırmadım, şok olmadım çünkü vücudum kariyerim boyunca nesneleştirildi” açıklamalarında bulundu.

İlgili Makaleler