Online Bale Dersleri Sayesinde Siz de Balerin Olabilirsiniz

Eğer balerin olmayı hep çok istemiş fakat kursa gitmek için bir türlü zaman bulamamışsanız şimdi bunu değiştirmenin tam zamanı! Evde geçirilen bugünlerde spor yapmak için internetin kaynaklarını sonuna kadar kullandığınızı biliyoruz, peki siz dilerseniz direksiyonu online bale derslerine doğru kırabileceğinizi biliyor musunuz? Başlangıç seviyesinden ileri düzeylere herkese hitap edebilecek bu online derslere mutlaka göz atın, işte sizin için seçtiklerimiz. 

Patricia Zhou 

Staatsballet, Royal Ballet ve LA Dance Project’in profesyonel dansçısı Patricia Zhou kişisel Instagram hesabında farklı seviyelerde haftalık dersler paylaşıyor. Aynı zamanda YouTube Live’da canlı olarak da ders veren Zhou’nun tekniğine bayılacaksınız. 

Isabella Boylston

American Ballet Theatre’ın baş dansçısı Isabella Boylston, COVID-19 salgınının olumsuz etkilerini en aza indirmek için bağış kabul ederek haftada üç kere online ders veriyor. Onun derslerine bayılıyoruz çünkü müzik seçimleri bizi anında bale ruhuna sokuyor. 

Skylar Brandt

American Ballet Theatre’ın solo dansçısı Skylar Brandt canlı ve detaylı yayınlarıyla sizi zarafet dolu bale dünyasına davet ediyor. 

 

İlgili Makaleler