Onu Fantezileriyle Kabul Edin, Tabi Eğer Siz de İstiyorsanız

Partneriniz sizinle çılgın bir gece geçirmek istiyor ancak özel bir isteği var: Pikatchu kostümü giymeniz. Oyunda kalmaya devam eder misiniz? Yoksa arkanıza bakmadan olduğunuz yerden uzaklaşır mısınız? Birisiyle duygusal ve entellektüel uyumu yakaladığınızda onun fantezileri sizin için kırmızı çizgi midir? 
Şu an Pokemon, Storm Trooper veya Harry Potter fantezisi olan birisiyle birlikte olabilirsiniz, yalnızca bunu henüz size söylemedi. 
Fantezileri ayıplamak yalnızca karşınızdakiyle kurduğunuz ilişkiye zarar verir, bunu biz değil Dan Savage söylüyor. 
Geri dönüşü olmayan şiddet içerikli hareketler ve mental anlamda yıpratıcı etki yaratmayan her fantezi oldukça doğaldır. Herkesin farklı fantezileri vardır. Tuhaf seks, normaldir. 
Birçok çift fantezi konusunda ilişkilerini çıkmaza sokabilir. Sizde cinsel istek uyandıran şeyler partneriniz için aynı anlamı ifade etmeyebilir. Bu noktada dürüstçe iletişim kurarak uzlaşmayı denemelisiniz. 
Fantezilerin sapkınlık olarak değerlendirilmesi oldukça yaygın olsa da bunun sebebi insanların görüşleri ve toplum baskısıyla oldukça ilgili, sevişirken boğazınızın sıkılmasını seviyorsanız veya peruk takmak istiyorsanız bunu dile getirdiğinizde sanki sizde bir problem varmış gibi reaksiyonlar alabilirsiniz. Ki bu da işleri daha çok çıkmaza sokar. Tekrar ediyoruz, geri dönüşü olmayan şiddet içerikli hareketler ve mental anlamda yıpratıcı etki yaratmayan fanteziler içeren cinsel kimliğiniz sizi bir canavar yapmaz. 
Nasıl bir seks istediğinizle ilgili dürüst olmayı deneyin; sandalyede mi sevişmek istiyorsunuz, animasyon izlerken mi, peruklar ve kostümlerle mi? Role-play mi denemek istiyorsunuz? Veya sevişirken bunu kaydetmek mi istiyorsunuz? Siz neyi, nasıl isterseniz! 
Hayal gücünüz, sizin ve partnerinizin arasında gönlünüze göre bir dünya yaratın. Burası sizin oyun alanınız. 
Bunların hiçbiri geleneksel pozisyonları veya aile hayatınızı diskalifiye etmeyecek. Yönlendirmeye ihtiyaç duyuyorsanız terapiye gitmeyi deneyebilirsiniz.
Yapmanız gereken tek şey fantezilerinizi düşünmek ve evet bunu beyninizle yapın, çünkü seks beyinde başlar. 
 

İlgili Makaleler