Pandora ile Çiçek Açma Zamanı

Pandora bu bahar çiçek gibi bir koleksiyonla karşımızda! Pandora Garden koleksiyonuna eklenen yeni mücevherler, her bahar açan çiçekleri kutlayarak bize umut veriyor ve bize doğanın harikalarını hatırlatıyor. 

Zarif Yüzükler ve Yeni Charm’larla İlkbahar Stilinize Renk Katın
Pandora baharının habercisi Papatya charm’lar, bu sezon ilk kez mor renkte! Yeni Mor Papatya Charm’lar, ışıltılı ve renkli stil olanakları sunuyor. Elde tamamlanmış Pembe Papatya Charm’ının yaprakları, Pandora Moments O Kolye Ucu ile mükemmel uyum içinde. Koleksiyonun sürprizleri, 925 ayar gümüş ve Pandora Rose seçenekleri ile baharın enerjisini yansıtan Pandora Moments Çoklu Zincir Bileklikler… Koleksiyona katılan bu yeni tasarımlar, modern ve minimalist detaylarıyla yeni favorileriniz olacak.

Sezonun diğer öne çıkan mücevherleri ise, ışıltılı taşlara sahip Papatya Yüzükler. İster yüzükleri üst üste takın, ister bilekliğinizde veya kolyenizde farklı renkteki charm’ları bir arada kullanın… Pandora Garden ile çiçeklerin güzelliği her an yanınızda! 

Pandora’nın Kreatif Direktörleri, Francesco Terzo ve A. Filippo Ficarelli:
“Bu koleksiyonun tamamı, masum bir keşif duygusunu yeniden canlandırmak için içinizdeki çocukla yeniden bağlantı kurmakla ilgili” diyor. “Ustalık ve detaylı süslemeler sayesinde, papatyanın güzelliğini vurgulamayı başardık.”  

Baharın büyüsünü, gizemini ve umudunu yansıtan mücevherlerle küçük mucizeleri üzerinizde taşıyın!

 

İlgili Makaleler