Pandora UNICEF’e desteğini sürdürüyor

20 Kasım Dünya Çocuk Günü’nde Pandora, dünya çocuklarının umutlarını ve hayallerini gerçekleştirmelerine yardımcı olmak için bir araya gelmelerini kutluyor. ’Geleceğin Düşleri Kalemi’ sallantılı charm, nitelikli eğitim fırsatlarıyla dolu renkli bir dünya ve çocukların ruhunu temsil etmek üzere tasarlandı.
 
Pandora ailesinden yaklaşık 200 çocuk, onların gözünden geleceğin neye benzediğine dair yorumlarını paylaşmaya davet edildiler ve yorumlarıyla sınırlı sayıda üretilen Geleceğin Düşleri Kalemi’ charm’ına ilham verdiler. Hayallerinde uzay, doğa, çeşitlilik ve özgürlük temaları ön plana çıktı ve çocuklar “heyecan verici dünya” tanımını insanların birbirlerine karşı iyi davrandığı ve herkes için daha iyi bir dünya yaratmak için birlikte çalıştığı bir yer olarak ifade ettiler.  Yapılan çizimlerdeki, kelebekler ve kanatları gibi renkli imgeler; eğitim, yaratıcılık, özgürlük gibi kavramlarla eşleşti ve Pandora tasarım ekibine ilham oldu. Pandora’nın Kreatif Direktörleri Filippo Ficarelli ve Francesco Terzo, bugünün çocuklarının, bu yeni charm’ı tasarlamalarına yardımcı olan düşünceli, net ve umut dolu ruhlarına hayran kaldıklarını belirtti.
 
Pandora Kreatif Direktörleri Filippo Ficarelli ve Francesco Terzo, “Tüm Dünyadaki Pandora Ailesinin çocuklarından farklı farklı vizyonlar görmek harikaydı. Birçoğu doğa, çeşitlilik ve özgürlük temalarına değinmişti. Nihai tasarım, kanatlı ve kelebekli mum boya, eğitimin size nasıl kanatlar verebileceğini ve uçmanıza nasıl yardımcı olabileceğini sembolize ediyor, bu da Pandora’nın UNICEF’e destek girişimini mükemmel bir şekilde yansıtıyor.” dedi.
 
Bu charmın lansmanı ile Pandora, tüm dünyaya çocuklar için uluslararası birlikteliğe ve farkındalığa ilham vermeyi umuyor. “Değişim için Charm’lar” sayesinde Pandora, UNICEF’in genç sesleri desteklemesi için bağışlarıyla destek oluyor ve UNICEF ile birlikte gençlere, özellikle kız çocuklarına, tutkularını sürdürmeleri ve potansiyellerini gerçekleştirmeleri için ihtiyaç duydukları araçları ve fırsatları sağlıyor. Pandora, UNICEF’in öğrenme, gelecekte kendini ifade etme ve iş bulma fırsatına sahip olacak 10 milyondan fazla çocuk ve gence ulaşması için yaptığı çalışmaları dünya çapında destekliyor.
 
‘Geleceğin Düşleri Kalemi’ sallantılı charm’ın satışından elde edilen gelirin bir bölümü, UNICEF’in dünya çapındaki programlarına bağışlanacak. Böylece Pandoraseverlerin UNICEF’in temel amacı olan, her çocuğun sadece hayatta kalmasına değil, aynı zamanda gelişmesine de katkıda bulunabilmeleri sağlanacak.

İlgili Makaleler