Parlak Rujların Etkisi Nasıl Azaltılır?

Covid çıktığından beri stilimiz ve makyaj anlayışımız neredeyse tamamen değişti. Geçmiş yıllarda yaptığımız süslü dudak görünümlerinden vazgeçtiğimizi söylemek %100 doğru olur. Bir maskenin her şeyi kapatmasının ne anlamı vardı ki zaten? Ancak yavaş yavaş Covid’in etkileri azalıyor, eski hayatımıza geri dönüyoruz. Cesur renkler ve eski ruj tüplerinizden kurtulmaya hazırlanın, yepyeni tavsiyelerimizle makyaj anlayışınıza yeni bir bakış getiriyoruz!

Cesur tonlu rujlarınızı atmak istemezseniz de yapacağınız şey belli, biraz pudra ve birkaç parça peçete ile cesur tonlu rujlarınızı biraz sakinleştirebilirsiniz. Dudaklarınızı renklendirdikten sonra peçete ile nazik hareketlerle kurulayın, etkisi size az geldiyse peçeteyi dudaklarınıza tutup pudra ile hafifçe dudaklarınıza baskı uygulayın. Peçete filtre görevi görürken, dudaklarınız istediğiniz renk kıvamına gelecektir.

Ya da yardımcı olarak makyaj fırçalarınızı kullanabilirsiniz. Yumuşak yapıda olan fırçaya çok az pudra alın ve hafifçe dudaklarınıza uygulayın. Peçeteyi fırça ve dudaklarınız arasına yerleştirirseniz, pudranın çok ağır gelmesini önlemiş olursunuz. Son önerimiz, tüm bunları yapmak size çok uğraştırıcı geldiyse dudaklarınızı allık ile nazikçe pudralayabilirsiniz.

Elde ettiğiniz görünüm oldukça cool görünüyor, değil mi?  

İlgili Makaleler