Pernille x Mango

Mango, Mango Girl Pernille Teisbaek tarafından tasarlanan yeni özel koleksiyonu Pernille x Mango’yu tanıtıyor. İskandinav tarzının temsilcisi olan stilist, yaratıcı yönetmen, iş kadını ve bir anne olan Pernille, yıllardır Mango ile iş birliği yapıyor ve şirketle daha önce birkaç kampanya gerçekleştirdi.
 
Bu kez, bir adım daha ileri gitti ve Danimarkalı Teisbaek’in karakteristik İskandinav stilini markanın DNA’sıyla birleştiren bir koleksiyon yaratmak için Mango tasarım ekibiyle el ele çalıştı. Pernille Teisbaek ve tasarımcı Justicia Ruano liderliğindeki ekip, organik pamuk ve geri dönüştürülmüş polyester gibi sürdürülebilir kumaşlardan üretilmiş yirmi parçadan oluşan bir kapsül koleksiyon oluşturdu. Koleksiyon, işten aile ve sosyal hayata, her kadının gardırobuna hitap eden ve farklı durumlara uyum sağlayabilen, zamansız kıyafet önerileri sunuyor.
 
Pernille, koleksiyondaki parçalar hakkında “Temel parçalardan oluşan, kalıcı olacak bir koleksiyon tasarlamak istedim. Bu olmazsa olmaz parçalar, benim için jean pantolon, beyaz bir tişört ya da klasik bir blazer ceket gibi hem gündüz hem de gece giyilebilecek ürünler.”, ifadesini kullanıyor.
 
Bu koleksiyonda, şehirli tarzın ve daha resmi parçaların kombinlenmesiyle, çok yönlü görünümler yaratmayı amaçlayan zamansız parçalar buluyor. Klasik kalıplara sahip akıcı siluetler öne çıkarak bu Sonbahar-Kış 2021 sezonu için eksiksiz bir gardırop oluşturuyor. Renk paleti, beyaz ve bej gibi nötr tonlardan oluşuyor; ayrıca, kurşun mavisi ve siyah ise baştan aşağı görünümlerde ve tek parçalarda göze çarpıyor.
 
Kadın Koleksiyonu Tasarım Müdürü Justicia Ruano, yaratım süreci hakkında: “Pernille ile çalışmak ilk andan itibaren kolaydı ve beraber iyi bir uyum ve heyecanı paylaştık. En önemli şey, Pernille’in de Mango’da sahip olduğumuz kalite, feminenlik ve sürdürülebilirlik ilkelerini paylaşması” açıklamasında bulunuyor.
 
Özel koleksiyon, Mango’nun resmî web sitesi mango.com’da ve Almanya, Fransa, İtalya, Portekiz, Rusya, Polonya, Türkiye, Birleşik Arap Emirlikleri, Amerika Birleşik Devletleri ve İspanya gibi ülkelerdeki seçili mağazalarda mevcut.
 
Mango, stilleri, değerleri, kodları ve evrenleri uyumlu olan markalar, sanatçılar ve yeteneklerle farklı vesilelerde iş birliği yaptı. Bu proje, firmanın topluluğu arasında bağlantı kurmadaki aktif rolünü ve tarz ile kültüre duyduğu tutkuyla ilham vermeye devam etme arzusunu pekiştiriyor.

İlgili Makaleler