“Posh Spice” Victoria Beckham Karaoke’de Spice Girls Şarkısı Söyledi

Grubun eski bir üyesi olarak Victoria Beckham’ın karaoke için bir Spice Girls şarkısı seçmesi elbette ki olması gereken! Şanslıyız ki Victoria Beckham da düşüncemize katılıyor.

Geçtiğimiz günlerde David Beckham, kariyerini şarkıcılıktan tasarımcılığa yönelten eşi Victoria’nın lüks bir yatta gerçekleşen karaoke gecesinde Spice Girls grubunun 1997 senesinde hit olan “Stop” şarkısını söylediği videoyu paylaştı.

Instagram’da paylaşılan videoda Victoria, “Stop right now thank you very much, I need somebody with a human touch (Dur hemen, çok teşekkür ederim, birinin dokunuşuna ihtiyacım var.)” sözlerini söylerken nostaljik Spice Girls dans hareketlerini yaptı. Siyah hırkasının altına giydiği küçük siyah elbisesi performansını daha da inandırıcı hale getirdi.

Gerçek anlamda, eksik olan tek şey Victoria’nın ikonik bob saç kesimiydi.

David Beckham, paylaşımına “Biricik Posh Spice ile karaoke gecesi” notunu düştü ve Victoria da “Sadece senin için David!” yanıtını verdi.

Temmuz ayının başlarında Victoria, Vogue Avustralya’ya Spice Girls zamanlarını anlattığı nostaljik bir röportaj verdi ve şaşırtıcı bir şekilde 11 yaşındaki kızı Harper’ın, kendisinin 90’lı yıllardaki halinin pek de hayranı olmadığını açıkladı.

Harper için, “O, ağır bir makyaj ve crop top ile dışarı çıkan çocuklardan değil. Geçenlerde bana, ‘Anne, Spice Girls döneminden birkaç fotoğrafını gördüm ve giydiğin etekler kabul edilebilir gibi değildi. Çok kısalardı.’ dedi.” açıklamasını yaptı Beckham. Eşinin de ayrıca bu konuda hemfikir olduğunu ekledi. “Sonrasında David araya girdi ve ‘Kesinlikle Harper! Gerçekten ama gerçekten çok kısalardı.’ dedi. Harper eteklerin kısalığından oldukça nefret etti. ‘Asla böyle etekler giymeyecek misin?’ diye sorduğumda ‘Kesinlikle hayır.’ cevabını verdi. Göreceğiz.”.

Yazı: Öykü Gönül

İlgili Makaleler