Pre+Probiyotikli Ürünler Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

MICELLAR SHAMPOO
Silikon ve sülfat içermeyen formülüyle saç yapısını ve dersini koruyan L’Occitane Gentle & Balance Micellar şampuan, probiyotik kompleksiyle daha güçlü ve sağlıklı saçlar sunuyor. Limon, portakal ve biberiye esansiyel yağlarıyla saçlara yumuşaklık kazandırıyor. Saç dibinden uçlarına masaj yaparak uygulanması gereken bu şampuan bütün saç tiplerine uygun.
L’Occitane Gentle & Balance Micellar şampuan,  loccitane.com.tr.

WATER ESSENCE
Prebiyotiklerle zenginleştirilen formülüyle cildi dengeleyen Dior Hydra Life Sorbet Water Essence, aynı zamanda cilt dokusunu güçlendiriyor. İçerdiği bitkisel özlerle cildi yumuşatırken nemlendiriyor. Hafif yapısıyla gözenekleri sıkılaştırıp cildin çevresel faktörlere karşı savunma mekanizmasını destekliyor.
Dior Hydra Life Sorbet Water Essence losyon; sevil.com.tr.

EYE CREAM
Dengeli bir cilt florası için iyi bakteri popülasyonunu artırmaya yardımcı olan prebiyotik ve probiyotik içeriğine sahip Atelier Rebul Pre ve Probiyotikli göz kremi, dış etkenlere karşı bariyer oluşturuyor. Formülündeki tripeptide 5 ve tetrapeptide 7 sayesinde şişkinlik, göz altı morlukları ve ince çizgi oluşumunun önüne geçiyor. Daha canlı ve pürüzsüz bir göz altı için sabah ve akşam, kuru göz altlarına masaj yaparak uygulanması gereken ürün hassas ciltler tarafından da kullanılabiliyor.
Atelier Rebul Pre ve Probiyotikli göz kremi,  atelierrebul.com.tr.

DETOX MASK
Yaşlanma karşıtı bakım sunan Vichy Slow Age serisinin içeriğinde probiyotik türevi bifidus bulunuyor. Radarımızda ise serideki detoks etkili gece bakım kremi ve maskesi var. Vichy termal suyunu da formülünde barındıran krem, cilt tonunu eşitliyor ve cildi pürüzsüzleştiriyor. Saf resveratrol ve antioksidan ekstresi baicalin ile gece boyu cildin oksijen alımını artırarak daha genç bir görünüm sunuyor.
Vichy Slow Age Detox Mask gece bakım kremi ve maske; yetkili eczanelerde.

SENSITIVE CREAM
Hassas ciltlerin cilt bariyerini güçlendirirken cilt hassasiyetini de azaltan La Roche Posay Prebiyotikli nemlendirici krem, alkol ve parfüm içermiyor. 48 saat boyunca nem sağlayan gliserin içerikli formülünde B3 vitamini de bulunuyor. Ürün, göz çevresi kullanımına da uygun.
La Roche Posay Toleriane Sensitive Prebiyotikli nemlendirici; yetkili eczanelerde.

CLAY CLEANSER
Pembe ve yeşil kil birleşiminden oluşan Elizabeth Arden probiyotikli yüz temizleyici, ince bir tabaka halinde cilde sürülüp bir dakika bekletildikten sonra durulanıyor. İçeriğinde ayrıca gliserin ve mineraller bulunan ürün, cildi derinlemesine temizlerken dengeliyor ve geniş gözenek görünümü ile savaşıyor.
Elizabeth Arden Probiotic Clay yüz temizleyici,; beymen.com.

 HAZIRLAYAN SELİN ÇATAY ERKMEN 

İlgili Makaleler