Ray-Ban’in Yeni Koleksiyonu Efsanevi Başlangıçlarından Esinleniyor

Hayatın adeta durduğu anlarla dolu birkaç yılın ardından, Ray-Ban stilinin gözünden yeni bir başlangıcın hiç eksilmeyen iyimserliğini ele geçirmek için zamanda yolculuk yapıyor. 

Dünyayı sizin gördüğünüz gibi ifade etmek için tasarlanmış Ray-Ban, daima zamanın, trendlerin ve klişelerin ötesine giderken; 2022’de de istisna kabul etmiyor. Orijinal ekip, havalı güneş gözlüklerinin müthiş yükselen yıldız oyuncularıyla geri dönüyor. 

Tarih yazan şekillerin görünüşünü geliştiren, birinci sınıf perçin çivilerinden ilham alan işlemeler, imza niteliğindeki efsane altın kaplamalar ve yeni açılar, eşsiz metal stilleri modernize ederek yeni Aviator, yeni Caravan ve yeni Round’a hayat verirken yumuşak, ince şekiller ve çok yönlü minimal olmazsa olmaz tonlar, Rob ve David ile yeni nesil metal ikonların önünü açıyor. Japonya’da yapılmış özel üretim iki titanyum model, bütünüyle birinci sınıf bir görünüm ve his yaratmak için incelikli antik metal tonlar ve polarize kristal lenslerle ikonik Ray-Ban tasarımının çıtasını yükselterek metal hikâyesini en can alıcı noktaya taşıyor. 

Koleksiyon, renkli bir kapanış yapmak için Orion ve Hawkeye’ın kalın profillerini oluşturan yeni havanalar ve eğlenceli asetatlar ile arşiv kahramanlarına renk vererek onları bir üst seviyeye taşırken, son moda şeffaf tonlara sahip hafif naylon fiber konturlar ise Cats pilot gibi 80’lerin efsane tasarımlarını modernize ederek bu çağdaş kült tarzın spontane ve eğlenceli bakış açısını gelecek yıllar için şekillendiriyor. 

Koleksiyon sadece tarzdan ibaret değil. En çok devrim yaratan tasarımların modern bir yaklaşımla yeniden oluşturulduğu 2022’nin ilk koleksiyonu, markanın efsanevi başlangıçlarından esinleniyor; Ray-Ban’i dünyanın en popüler gözlük markası hâline getiren ikonik çerçeveler teknoloji harikası lenslerle bir araya geliyor. 

Yeni iki geçişli, aynalı lensli Chromance güneş gözlüklerinin geliştirilmiş görme özellikleri ve moda renkleri, markanın en ileri lens teknolojisi mirasını onurlandırıyor ve yeni yılın hayal edebileceğinizden çok daha net, parlak ve havalı görüneceğini garanti ederek orijinal Ray-Ban ikonlarına seviye atlatıyor. Ayrıca, polarize ve klasik güneş gözlükleri, nasıl görünürseniz görünün, hayata bakış açınızın Ray-Ban ile daha iyi olabileceğini garantisini veriyor. 

İşte burada – Modayı belirleyen tasarım mirası ve gündelik kahramanlarıyla Ray-Ban 2022’ye hazır ve çeşitli ikon modelleriyle hiçbir ritmi kaçırmıyor!

Geleceği görmeye hazır mısınız?

 

ICONS REINVENTED – Epik Tarzda Yeni Açılar

 RB3625 NEW AVIATOR 

Gelecek için nostaljik, gerçek ikonlar her zaman moderndir. Orijinal Ray-Ban kahramanını günümüze taşıyan orijinal pilot model, geleceğin gözlerine bakıyor. Aramıza hoş geldin New Aviator! 

Işınları yenen bu ikonu, yeni hafif açılı model ve birinci sınıf perçinlerden ilham alan işlemelerle yenileyen bu modelin üç boyut  seçeneğiyle ister klasik kesimi tercih edin, isterseniz tercihinizi büyük boydan yana kullanın. Özüne uygun olarak  model, lensleriyle dikkat çekiyor.  En çok satan, tek renk ve degrade kristal lensleri güncelleyen iki yeni aynalı degrade Chromance güneş gözlüğü, en yüksekten uçan tarz tutkunları için gelişmiş renk, netlik ve parlama koruması sunarken modern siyah, pembe altın ve imza niteliğindeki Efsane altın model de dâhil olmak üzere klasik metal tonlar ise markanın ruhunu her zaman yansıttığınızdan emin oluyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645630867_0RB3625__919631.jpg.jpg

 

 RB3636 NEW CARAVAN 

1957 yılından beri piyasada olan orijinal Caravan, bu yıl modern tarzda yeni bir yolculuğa çıkmaya hazırlanıyor. Bu ikonun özgün, kare, metal tel çerçevesi, birinci sınıf Ray-Ban perçinlerden ilham alan işlemelerle, teknoloji harikası degrade aynalı Chromance leslerle ve çok satan tek renk veya degrade kristal güneş gözlüğü lensleriyle yenilenerek modele tereddütsüz bir biçimde modernlik katıyor. Hem standart, hem de biraz büyük boyutlardaki klasik, pembe veya efsane altın ve havalı siyah ya da gümüş seçenekleri içeren dayanıklı metal renk çeşitleri, modeli son derece uyumlu bir parça hâline getiriyor.

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645630902_0RB3636__92023F.jpg.jpg

RB3637 NEW ROUND 

 Round, karşı kültür tasarımının yenilikçi ruhuyla, yeni nesil metal ikonlarda izini bırakmak için bir kez daha güneşin etrafında dönüyor. Bu hafif ama dayanıklı modelde, tamamen siyah ve gümüş çerçevelerin yanı sıra klasik, pembe ve imza niteliğindeki Efsane altın görünüm; perçinlerden ilham alan işlemeler, çok satan kristal güneş gözlüğü lensleri ve en yeni degrade aynalı Chromance lens teknolojisiyle yepyeni bir hâl alarak birinci sınıf kapsamlı bir tarz sunuyor. Küçük ve klasikten şık bir stile kadar her görünümü kapsayan üç farklı boyut seçeneğiyle koleksiyonda yerini alıyor. 

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645630948_0RB3637__920233.jpg.jpg

MINIMAL CREW 2.0 – Yeni Metal İkonlar 

 

RB3772 ROB 

Şık olduğu kadar kullanımı da kolay olan bu minimal olmazsa olmaz model, ikonik metal tel tasarımı modaya uygun bir çekicilikte yeniden tanımlıyor: Karşınızda Rob ve yepyeni nesil Ray-Ban ikonları. Bir arşiv kahramanının ultra ince profiller, yumuşak açılar ve kendine özgü bir köprü ile yenilendiği bu modelde, yeni lacivert veya mor polarşze ve karakteristik yeşil lensler, klasik altın çerçevelere biraz renk katıyor, gunmetal üzerindeki efsaneden ilham alan mavi tonlar ve komple siyah bir görünüm, havalı bir tarzı garantiliyor. Bu esas görünüm, küresel uyum için tam uyum seçeneğiyle iki farklı boyutta mevcuttur. 

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645631001_0RB3772__001_3R.jpg.jpg

METAL ELEVATION – Birinci Sınıf Minimalism

 

 RB8148 

En çok satan tel ikonu çabasız bir tarzla yenileyen Hexagon en iyi haliyle. Birinci sınıf Japonya üretimi titanyumdan özenle hazırlanmış bu ekstra hafif yumuşak açılı çerçeve, kusursuz bir tarz ile ömür boyu dayanacak şekilde tasarlanmış olup olağanüstü görüş kalitesi ve konfor sunar. Orijinal Ray-Ban tonlarında polarize kristal lensler ile klasik metal ve yarı parlak antika altın veya tunç tonları görünümü daha da efsaneleştiriyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645631058_0RB8148__921658.jpg.jpg

ESSENTIAL FUTURE – NewGen Metal

 

RB3688 

Yeni nesil havalı, düşük profilli sokak stilinin tanımı, bu yumuşak kare şeklindeki yüksek kaş hatlı modelin vintage çerçevesini yeni bir milenyum klasiğine dönüştürüyor; teknoloji harikası lensler ise gözlerini geleceğe dikiyor. Yüksek performanslı polarize Chromance lensler, tek renk kristal güneş gözlüğü lesnleri, çok yönlü metal renk paleti ve ince asetat saplardaki yeni havanalar, tarzı zahmetsiz şekilde havalı hâle getiriyor.

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645631107_0RB3688__001_31.jpg.jpg

 

RB3691 

Önemli konulara odaklanan Ray-Ban, özellikle yüksek performanslı lensler ve yenilikçi tasarım söz konusu olduğunda ne ekilirse onun biçileceğini bilir. Bu cinsiyetsiz metal silüeti göz alıcı bir köprü ve yeni polarize Chromance lesnlerle modernize ederken klasik arista, havalı gunmetal veya tamamen siyah metal çerçeveler modern bir görünüm sağlıyor. Karakteristik yeşil lensler veya kahverengi kristal lensler ve yeni sarı havana asetat saplar ise vintage tarzın başka bir yanını ortaya çıkarıyor. Farklı üç ekartman ile bu yeni nesil ikon yüze mükemmel uyum sağlamayı garanti ediyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645631145_0RB3691__004_33.jpg.jpg

CONTEMPORARY CULT

RB4376 

Efsanevi bir modeli, hayranlık uyandıran karakterinden hiçbir şey kaybetmeden aydınlatan bu şık, büyük boy pilot, ilgi odağından hayat tarzı yıldızına dönüşen, son moda “sportiflik” dolu bir görünüm yaratıyor. 1984’ün ikonik Cats çerçevesini yeniden tasarlayan kıvrak kıvrımlar, bu hafif, kolay takılan naylon fiber modelin azalan konturlarını vurguluyor, kontrast saplara sahip yeni şeffaf renkleri ve havalı degrade veya polarize lensleri modern ruhunu vurguluyor.

 

https://img.faselis.com/faselis_tr/brands/21902/inline/1645631201_0RB4376__647711.jpg.jpg

 

RB2298 HAWKEYE 

Şık bir kült klasiğin yapısını yumuşak ama eğlenceli asetat renk kombinasyonları ve altın perçinler ile dönüştüren Hawkeye, orijinal bir ikon kadar keskin ve havalı görünen, kolay kullanabileceğiniz modern bir stil sunar. Özgün yumuşak kare şekli ve anahtar deliği biçiminde köprüyü öne çıkaran, yarı saydam, havana veya çift katmanlı renkler olmak üzere üç renk seçeneği olan kaş hatları; şeffaf alt çerçeveler ve modaya uygun degrade lenslere kontrast oluşturuyor, ikonik tek renk lenslere sahip klasik komple siyah veya Havana çerçeveler, efsanevi tarzı bugünlere taşıyor.

 

İlgili Makaleler