Reebok x Maison Margiela: Classic Leather Tabi

Reebok, Maison Margiela ile 2020 yılından beri devam eden iş birliğinin son ürünü olan Classic Leather Tabi’yi yeni bir tasarım ile tüketicilerin beğenisine sunuyor. Sıra dışı görüntüsüyle moda ve spor giyim dünyasına damgasını vuran koleksiyon, Maison Margiela klasiği olan “Bianchetto” tekniği ile karşımıza çıkıyor.

Reebok’ın hafızalara kazınan koşu ayakkabısı Classic Leather, ünlü moda devi Maison Margiela ile hayata geçirilen iş birliği kapsamında yepyeni bir görünüm kazanıyor. Margiela Tabi’nin bölünmüş burun görüntüsüne bürünen Classic Leather, yine bir Maison Margiela klasiği olan ve koleksiyona zamansız bir görünüm kazandırmak için kullanılan “Bianchetto” tekniği ile de sıra dışı bir görünüme bürünüyor.

“Bianchetto” tekniği, bu yeni koleksiyonda zamansız bir dokunuş kazandırmak için kullanıldı. Siyah deri taban üzerine elle boyanarak yapılan beyaz kaplama, ayakkabının zamanla aşınarak kişiselleşmesini ve benzersiz bir görünüm kazanmasını sağlıyor. 

Yeniliğin nostaljiyle birleşiminden ilham alınarak yaratılan koleksiyon, Tabi’nin kendine has çoraplarıyla birlikte sunuluyor. 

Reebok ve Maison Margiela’nın mirası haline gelen ikonik tasarımların buluştuğu Reebok x Maison Margiela Classic Leather Tabi koleksiyonu www.Reebok.com.tr ‘de satışa sunuldu.

İlgili Makaleler