Revolution’dan Türkiye’de Bir İlk: Revolution x Sebile Koleksiyonu

Dünyaca ünlü kozmetik devi Revolution, Türkiye’de bir ilke imza attı ve Türkiye’nin en sevilen ve yakından takip edilen influencer’larından @Sebibebi Sebile Ölmez ile iddialı bir koleksiyon hazırladı. Tam bir yıl boyunca Sebile Ölmez’in Revolution’ın global ekipleriyle birlikte çalışarak koleksiyondaki her ürünün renk tonlarına kadar kendisinin seçtiği koleksiyon Watsons mağazalarında ve watsons.com.tr’de makyajseverlerin beğenilerine sunuldu.

Revolution x Sebile koleksiyonunun Aslı Tunca Hotel’de gerçekleştirilen özel lansmanına, basın mensupları ve influencer’lar ile birlikte cemiyet hayatının ünlü isimleri de katılım gösterdi. Aynı zamanda ünlü influencer’ın doğum günü olan gece renkli görüntülere ev sahipliği yaptı.

Sebile Ölmez’in makyaja duyduğu aşkı ve tutkuyu yansıttığı özel seride 2 farklı far paleti ile 3 renk alternatifine sahip likit mat ruj yer alıyor. Sebile Ölmez’in favori renklerinden oluşan mor ve sıcak karameli de tasarımlarına yansıtan yepyeni koleksiyon makyaj trendlerine bambaşka bir yorum getiriyor.

Revolution x Sebile’den Gündüz ve Gece Makyajı Seçenekli Far Paletleri Revolution x Sebile koleksiyonunda yer alan far paletleri Day 2 Day ve Night 2 Night, gündüz ve gece makyajına özel olarak sunduğu renk çeşitleriyle sizi her gün farklı ve bambaşka bir makyaj deneyimine davet ediyor.
Koleksiyonun iki far paletinden biri olan Day 2 Day, günlük makyajın vazgeçilmezi olan 18 renk seçeneğiyle paletteki her rengi favori renginiz kılıyor. Day 2 Day far paletinde, mat renklerin yoğunlukta olduğu yüksek pigmentli tonların yanı sıra, gündüz ışıltısını sevenler için de üç parıltılı renk seçeneği bulunuyor.
Night 2 Night, şehrin ışıltısını kenarda bırakacak renk tonlarıyla geceye damga vurmanızı sağlıyor. Hem ışıltılı hem mat 18 renk tonunun yer aldığı Night 2 Night, renkli ve heyecan verici tasarımıyla da makyaj koleksiyonunuzdaki en sevdiğiniz ürünlerden biri olacak.

Revolution x Sebile’den Tonlarıyla Büyüleyen Likit Mat Rujlar
Koleksiyonda yer alan Venus Kiss, Get Noticed ve Reborn likit mat rujlar, hem günlük makyajınızda hem de gece makyajınızda kullanabileceğiniz üç farklı seçeneği ile her zevke ve tercihe yönelik alternatifler sunuyor.  Şık mat tasarımı ile dikkat çeken Revolution x Sebile likit mat ruj çeşitleri yumuşak dokuları ve kremsi yapılarıyla da pürüzsüz bir ruj deneyimi vadediyor.  Renkleriyle olduğu kadar isimleriyle de beğeni toplayan Venus Kiss ve Reborn, kırmızı tonlarını iddialı bulan ve kullanmaya cesaret edemeyenleri teşvik etmeyi amaçlıyor. 

Kumral, sarışın ya da esmer.. Her cilt rengine uygun olan bu kırmızılar ile kiraz gibi dudakların sırrı açığa çıkıyor.   Sebile Ölmez’in sıcak kiremit ve tarçın tonlarına olan tutkusundan ilham alan Get Noticed ise sıcak alt tonu ile özellikle kış aylarının en tercih edilen rujları arasında olmaya aday! Sizin de likit rujda tercihiniz mat seçeneklerden yanaysa bu seriye bayılacaksınız!
 

İlgili Makaleler