Rihanna Artık Ulusal Kahraman

Pazartesi günü Barbados İngiltere’den siyasi bağımsızlığını ilan ederek Cumhuriyet rejimine geçti. Daha açık konuşacak olursak, Kraliçe Elizabeth, ulusun hükümdarı olmayı bıraktı ve adanın yeni temsilcisi Dame Sandra Mason oldu. Tarih kitaplarında uzun uzadıya yer alacak bu olayın kutlama etkinliğinde dikkatimizi tabii ki Rihanna çekti!

Barbados’un başkenti Saint Michael’de dünyaya gelen Rihanna’nın ülkesine karşı bağlılığını hepimiz biliyoruz. 2019 yılına kadar o yılların başbakanı David Thompson tarafından Gençlik ve Kültür Büyükelçisi seçilen Rihanna, artık Barbados’un ulusal kahramanı!

Ülkenin şu anki başbakanı Mia Mottley, “Minnettar bir ulus, ancak daha da gururlu bir halk adına, size Barbados’un Ulusal Kahramanı Büyükelçi Robyn Rihanna Fenty’i sunuyoruz. Bir elmas gibi parlamaya ve eylemleri aracılığıyla ulusunu onurlandırmaya devam etsin.” Sözleriyle heyecanını paylaştı. Rihanna’nın gece için görünümüne göz gezdirecek olursak, Bottega Veneta’nın çıplak omuzlu turuncu elbisesini tercih eden Rihanna, ördüğü saçları ile ‘cool’ bir görünüm yakalamış durumda. Ulusal Kahraman olarak seçilen Rihanna’yı kutluyoruz!

İlgili Makaleler