Rihanna’nın Cilt Bakım Markası Fenty Skin Sadece Sephora’da

Rihanna, yeni serisi ile hem gündüz hem de gece daha canlı ve sağlıklı bir cilt için kendi bakımı rutinini sevenleriyle paylaşıyor.
 
Kolay ve etkili bir cilt bakımını güzellik tutkunlarıyla buluşturan marka, yalın ve temiz formül felsefesininde altını çiziyor. Yeni seriye ait her bir ürün, Fenty Beauty makyaj malzemelerini tamamlayacak şekilde tasarlanmış olup, kusursuz bir birliktelik oluşturabilmeleri için tüm cilt tipi ve tonlarında da test edilmesiyle de öne çıkıyor.  
 
Rihanna, “Fenty Skin’in uygulaması basit, ulaşılabilir ve cilt bakım rutinini seçerken, cilt bakımı seçiminde yaşanan kararsızlığı ortadan kaldırmasını istedim. Bu sebeple evrensel bir bakım rutini oluşturdum.” Diyerek hem her ihtiyacı karşılayan ikonik cilt bakım setini tanıtıyor hem de geri dönüştürülebilir ve yeniden doldurabilir ambalajlarıyla sürdürülebilir doğanın yanında olduğunu gösteriyor. 
 
Rihanna, ürün bileşenlerinden esinlendiği tüm bu deneyimi; yumuşak, eşsiz dokular ve sıcak, karşı konulamaz saf kokularla zenginleştiriyor.  
 
Fenty Skin’e ait tüm ürünler, Sephora mağazaları ve sephora.com.tr ve Sephora mobil uygulamasında sevenlerinin beğenisine sunuluyor.
 
TOTAL CLEANS’R YÜZ TEMİZLEME JELİ
Fenty Skin serisinin yüz temizleyicisi olan ürün, ölü cilt hücrelerini, yağı ve kalıcı makyajı teninizi kurutmadan temizlemeyi sağlıyor.
Kremsi köpük yapısı sayesinde hem makyaj çıkarıcı hem de cilt temizleyicisi olarak ön plana çıkıyor.  
Fiyat: 449 TL
 
FAT WATER TONİK SERUM     
Yenilikçi tonik serum karışımı, cildi soymadan gözenekleri hedefler, koyu lekelerin görünümü iyileştirmeye yardıcı oluyor.
Cildi canlandırıp, yumuşatır ve parlamayı önlemek için ise birebir 
Fiyat: 469 TL
 
HYDRA VIZOR YENİDEN DOLDURULABİLİR NEMLENDİRİCİ YÜZ KREMİ 
Hafif, yağ içermeyen ve pembe alt tonuyla tüm cilt tonlarında tamamen görünmez hale gelen ikisi bir arada nemlendirici ve güneş koruyucu karşınızda…
Kuruluğu, solgunluğu ve koyu lekeleri ortadan kaldırmaya yardımcı olan ürün, ciltte soyulma veya ışık altında parlama yapmıyor. Ayrıca tekrar doldurulabiliyor. 
Fiyat: 559 TL

INSTANT RESET OVERNIGHT RECOVERY JEL-KREM
Sabahları daha canlı ve parlak bir cilt ile uyanmak için ince çizgileri ve kırışıklıkları azaltmaya yardımcı, yüzü anında nemlendiren zengin jel-krem yapılı nemlendirici krem dikkat çekiyor. Bir hafta içerisinde gözeneklerin yanı sıra koyu lekelerde gözle görülür bir iyileşmeyi destekleyen ürün, ayrıca tekrar doldurulabiliyor.
Fiyat: 639 TL
 
FENTY SKIN START’R SET  
Fent Skin serisinin vazgeçilmez ürünlerinin bir arada bulunduğu seyahat boyu set, cilt bakımı ritüelinin en özel destekçileri arasında yerini alıyor. Total Cleans’r, Fat Water ve Hydra Vizor’dan oluşan 3’lü set, fonksiyonelliğiyle dikkat çekiyor. 
Total Cleans’r – 45ml
Fat Water – 50ml
Hydra Vizor – 30ml
Fiyat: 659 TL
 

İlgili Makaleler