Rivus’tan FW 2021 / 2022 “NEW RESET” Koleksiyonu

Kadın girişimci ve tasarımcı Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan Rivus, moda sektöründe yarattığı zamansız ve ikonik tarzıyla, özgünlüğe önem veren kadınların favorisi olarak öne çıkıyor. Her koleksiyonu ve tasarımında önemli mesajlar da veren Rivus,yeni sonbahar – kış 2021 / 2022 koleksiyonunda New Reset temasıyla tüm dünyayı saran pandeminin hayatlarımızda yarattığı değişimlere ayna tutuyor.
 
Zamansız tasarım anlayışı, üretim kalitesi, fark yaratan marka dünyası ile kadınlara sadece moda alanında değil, yaşam felsefesi olarak da ilham veren, Dicle İpek Öztaşkın tarafından kurulan Rivus, sonbahar – kış 2021 / 2022 koleksiyonuyla yine iddiasını ortaya koyuyor. Sadelikten ve özgünlükten ilhamını alan tasarımlarıyla gayet kimlikli bir marka olarak kendini gösterdiği andan itibaren moda dünyasında farkını belli eden Rivus, yeni koleksiyonunda da zamansız, mevsimsiz, çabasız ve tamamlayıcı parçalara yer veriyor. Dış giyimden bir kadının dolabında ihtiyaç duyduğu gömleğe, eteğe, elbiseye, spor giyime, pantolona ve hatta aksesuarlara kadar oldukça geniş bir yelpaze sunan Rivus, kumaş kalitesinden, işçiliğine, kalıplarından renklerine kadar asla modası geçmeyen tasarımlar yaratıyor.
 
Rivus’un mottosu; ayrımcılığa, her türlü sınırlandırma ve sınıflandırmaya karşı! Üreten, çalışan, okuyan, sorgulayan, farkındalığı olan… Kendine iyi bakmayı hayat felsefesi sayan! Modanın esiri olmaktansa, kendisinin efendisi olmayı seçmiş bir kitleye hitap edecek ürünleri yaratmak…
 

Sonbahar – kış 2021 / 2022 koleksiyonundaki ana teması New Reset olan Rivus, ilhamını pandemi dönemiyle birlikte yaşadığımız tüm değişimlerden, hayatımızdaki etkisi daha da çok artan sosyal dijitalizmden ve değişen alışkanlıklarımızdan alıyor. Covid – 19 ile birlikte gündelik yaşantımızdaki yeni değişimleri, yeni tasarımlarında resmeden Rivus’un New Reset koleksiyonunda, deri montlar, deri pantolonlar, şortlar ve etekler, baskılı supersize vatkalı tracksuitler, deri tulumlar, renkli oversize trikolarla kombinli pantolonlar, triksuitler, tshirtler ve bodyler olmak üzere toplam 60 parça yer alıyor. Yeni koleksiyonda Rivus’un alışılagelmiş ve değişmeyen renkleri olan siyah, haki, taba, mürdüm, taupe ve beyaz renkleri hakimiyetini korumaya devam ediyor. Koleksiyonun ana temasından alınan ilhamla yeni sezonda kendini gösteren renkler ise Covid – 19 yeşili, efervesan c vitamini turuncusu, vitamin d sarısı, cobalt mavisi, kara mürver pembesi olarak öne çıkıyor. Rivus sonbahar – kış tasarımlarının olmazsa olmazı deri bu koleksiyonda da varlığını sürdürüyor. Bununla beraber koton 3 iplik kumaşlar, şardonlu kumaşlar, waterproof baskılı paraşüt  kapütoneli kumaşlar, baskı, aplik desenler, trikolar ve metal detaylar New Reset koleksiyonunda kendini gösteriyor.
 
Rivus, yeni sonbahar – kış 2021 / 2022 koleksiyonunun yeni sloganı olan “Yenilenen İnsanlar, Yenilenen Stiller” (Renewed People, Renewed Styles) söylemi, tasarımların her birinde kendini çarpıcı bir şekilde gösteriyor.
 
Üreten, okuyan, düşünen, sorgulayan, çalışan, doğaya saygılı, hayvan sever, spor yapan, vücuduna ve ruhuna iyilik yapmayı hayat felsefesi sayan, modanın esiri olmaktansa kendisinin efendisi olmayı seçmiş, sade olabilmenin aslında en zor olduğunu keşfetmiş, farkındalığı olan, karakter sahibi, kendine özgü ve kimlikli; işte tüm bunlar Rivus markasının dünyasını da, bu stili tercih eden Rivus kadınlarının da kimliğini ortaya koyuyor.

www.rivus.com.tr
Rivus Leather Series
#rivusrising

Video hazırlanıyor ...

İlgili Makaleler