Saç Maskeleri Gerçekten İşe Yarıyor Mu?

INTENSIVE HAIR MASK
Haftada bir ya da iki kez, duş sonrasında havlu ile kurulanmış saça uygulanan Sensai Intensive Hair Mask tam bir nem deposu. Saçı kökten uca besleyen formülüyle ışıltılı ve dolgun saçlar sunan ürün 10 farklı bitkisel yağ içeriyor. Konsantre Japon incisi esansıyla saça hücresel bir yenilenme sunuyor. Ayrıca çiçek notalarına sahip kokusu da çok kalıcı. 
Sensai Intensive saç maskesi, 669 TL. 

COLOR PRESERVING HAIR MASK
Kimyasal işlem gören saçlara ışıltı ve parlaklık kazandıran Kiehl’s Sunflower Color Preserving Mask, düzenli kullanım sonucunda saç bariyerini güçlendiriyor ve dış etkenlere karşı saçı koruyor. E vitamini ve esansiyel yağ asitleriyle saçın kış boyu kaybettiği nemi geri kazandırıyor. Maskeyi kullanırken saçların uçlarına doğru yoğunlaşmanız ve en az üç dakika bekletmeniz gerekiyor.
Kiehl’s Sunflower Color Preserving Deep Recovery saç maskesi, 345 TL.

REGENERATING HAIR MASK
Saç derisinin cansızlaşarak hassaslaşmasına sebebiyet veren mevsimsel kuruluk ile savaşan Sisley Hair Rituel, temiz ve nemli saça uygulanıyor. Akışkan formülü sayesinde saç derisine kolayca nüfuz eden ürün, dört haftalık kullanımın ardından daha güçlü ve yumuşak saçlar sağlıyor. Yüksek konsantrasyondaki bitki özlerinin vitamin, mineral ve proteinlerle buluştuğu içeriğiyle hem saç derisine hem de saç yüzeyine etki ederek ışıltılı bir görünüm sunuyor.
Sisley Hair Rituel yenileyici saç maskesi, 995 TL.

REPAIR HAIR MASK
Kışın soğuk havalar nedeniyle kuruyan saçları onarmanın tam zamanı. Yüksek oranda keratin içeriğiyle dikkatimizi çeken Truly Unicorn Locks, bitki özlerinden elde edilen amino asitler ile kabarmayı önleyerek daha pürüzsüz saçlar sağlıyor. Zeytinyağı, avokado, Hindistan cevizi ve shea yağı ile hasar gören saçları onaran maskenin formülünde yer alan kükürt saç dökülmelerinin de önüne geçiyor.
Truly Unicorn Locks onarıcı saç maskesi, 319 TL.

CONCENTRATED HAIR MASK
Saç tellerini güçlendiren seramid içeriğiyle dikkat çeken Kérastase Chronologiste, saçların kolay taranmasını sağlıyor. A vitamini ile saçın yenilenmesine katkıda bulunurken E vitamini desteğiyle de antioksidan bir koruma sağlayarak saç derisini canlandırıyor. Masaj yaparak tüm saça uygulanan maskeyi beş dakika bekletmek yeterli. Ayrıca mısır filizi, kamelya ve argan yağlarıyla saçların ipeksi bir yumuşaklık ve pürüzsüzlük kazanmasına yardımcı oluyor.
Kérastase Chronologiste saç maskesi, 410 TL.

ULTI TASK HAIR MASK
Yüzde 96 doğal içeriğiyle We Are Paradoxx Game Changer radarımızda. Bu saç maskesini ister beş dakika ister gece boyu saçınızda bekletebilirsiniz ama bizden küçük bir tüyo; ürün saçta ne kadar uzun süre kalırsa o kadar fazla etki gösteriyor. Özellikle çok kuru ve yıpranmış saçlara uygun maske, elektriklenme problemini de ortadan kaldırıyor. İçeriğindeki argan, Hindistan cevizi yağı ve E vitaminiyle saçları yeniliyor.
We Are Paradoxx Game Changer saç maskesi, 350 TL.

İlgili Makaleler