Saç Onarımında Yeni Nesil Onarım: K18

Mucizevi içerik K18Peptide sahip olduğu doğru moleküler yapısı ve büyüklüğü ile saçın en derin katmanlarına doğru inerek polipeptit zincirlerin(Keratin halkaları) kalbine ulaşır. Kırılan ve bozulan zincirleri yeniden birbirine bağlayarak saçın tekrar sağlıklı hale gelmesini sağlayarak yepyeni saçların oluşmasını sağlar.

Tüm Saç tipleri için Uygundur: Özgün peptit içeriğimiz sayesinde kimyasal işlemlerden hasar görmüş en şiddetli hasarları dahi tersine çevirerek saçın daha yumuşak, hacimli ve güçlü olmasını sağlar. İlk kullanımda dahi fark anında hissedilir.

Boya, fön, balyaj gibi hertürlü kimyasal işlemin ardından hemen uygulanabilir ve ev kullanımı ile de saçın sağlıklı ve güçlü görünümü devam ettirilebilir.

Uzun Dönemli fayda-ardından yıkanmayacak: Özgün içeriğimz K18Peptide saçtaki keratin yapıcı bloklatın doğal yapısını taklit edecek şekilde formle edilmiştir. Bu yüzden uygulandığında saç tarafından doğal bir içerik olarak algınalır ve derhal keratin zincirlerine entegre olarak saçı onarır. Kullanım ardından asla su veya şampuan ile yıkanmaz ki bu da K18 i diğer rakiplerinden ayıran en önemli üstünlüklerinden birisidir.
 

K18 saç bakımının farkı:

Şimdiye dek, saç bakım ürünleri genelde iki kategoriye ayrıldı: CONDITIONING Bakımlar yani saçı nemlendiren veya parlatan bakımlar ve REPAIR Bakımlar yani saç hasarını onaran güçlü ancak geçici sonuçlar veren bakımlar. K18Peptide, geleneksel kozmetik kimyası ötesinde hem kırılan zincirler arasını bağlar hem de zincirlerin içindeki kopan halkaları birbirine bağlar. Böylece saçtaki hasar onarılarak elastikiyeti ve gücü artar. Su ile ve şampuan ile çalkalanmaz. Her kullanımda Daha da güçlü hale gelir.

Sonuç daha sağlıklı ve güçlü görünümlü saçlar

 

İlgili Makaleler