Saçlarınız Her An Kusursuz Görünsün

‘Mucizevi Yağ’ Amla Özlü Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı İle Daha Belirgin Bukleler
Kıvırcık, dalgalı, bukleli saçların ihtiyaç duyduğu bakım, saç bakım uzmanı  L’Oréal Paris Elseve’in özel olarak geliştirdiği ‘mucizevi yağ’ amla özlü Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı’nda saklı. Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı, tek harekette 3 etki sağlıyor. L’Oréal Paris laboratuvarlarında son teknoloji kullanılarak kıvırcık, dalgalı, bukleli saçların ihtiyacına uygun olarak geliştirilen yeni Bukle Belirginleştirici Bakım Kremi Amla Yağı ile saçınız yoğun bir şekilde besleniyor, şekil alıyor ve 48 saat boyunca belirgin buklelere sahip oluyor.

Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi ile Kırıklara Bye Bye
İlk uzun saç bakım karışımı olan L’Oréal Paris Elseve Dream Long ile uzun saç artık hayal olmaktan çıkıyor. Dream Long; içeriğindeki hint yağı ile saçı derinlemesine besleyip, yumuşaklık ve parlaklık verirken vitaminler ile saçı güçlendirerek kırılmasını engelliyor. Keratin içeriğiyle saçın ana maddesi olan keratini saça geri kazandıran Dream Long, uzun saç hayalini gerçekleştiriyor. Dream Long Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi, kırık uçları onararak kırık uç ve boyların güçlenmesini sağlıyor. Bunların yanında özel formülü sayesinde saçı 180° ısıya kadar koruyor. Islak saçlara ya da gün içerisinde ihtiyaç duyulduğu anda kuru saçların uçlarına ve boylarına uygulanabilen Dream Long Bye-Bye Makas Saç Bakım Kremi, saçınızın son 3 cm’sini bile kurtarmanızı sağlıyor.

Yeni Elseve Dökülme Karşıtı Güçlendirici Bakım Kremi ile Daha Güçlü Saçlara Hazır Mısın?
Elseve Dökülme Karşıtı ailesinin en yeni üyesi Dökülme Karşıtı Güçlendirici Saç Bakım Kremi ile içten dışa güçlü saçlara sahip olun! Arginine proteini, biotin ve vitamin B5 ile zenginleştirilmiş bakım kremi saçınızı kökten uca koruyor ve güçlendiriyor. Ağırlaşma yapmadan, koruyucu bariyer görevi görüyor. Tarama sırasındaki koparak dökülmeleri %98.8 oranında azaltan Dökülme Karşıtı Güçlendirici Saç Bakım Kremi ile koparak dökülme ve kırılmalara son! Dökülme Karşıtı Güçlendirici Saç Bakım Kremi, kurutma ya da şekillendirme öncesi, ıslak ya da kuru saça uygulanıyor.  

Her anınızda yanınızda olan L’Oréal Paris Elseve kusursuz saçların sırrını sunuyor.

İlgili Makaleler