Sait Emir’den Moda Dünyasında Fark Yaratan İşler

Sait Emir ülkemizde ve dünyada son yıllarda gerçekleştirilen moda defilelerine ve özel gecelere damga vuruyor. Birbirinden başarılı organizasyonlara verdiği sponsorluklar ve ekibinin özenli çalışmalarıyla moda dünyasında daha önce eşi benzeri görülmemiş geceler organize ediyor. Sırası ile fark yaratan işlere imza atan başarılı iş insanı son olarak 5 – 8 Mart tarihlerinde Ukrayna’nın Kiev şehrinde gerçekleşen Ukranian Fashion Week’in sponsorlarından biri oldu.

Sait Emir daha önce Best Of Model 2020 gecesine sponsor olarak dikkatleri üzerine çekmişti. Fişekhane’de gerçekleştirilen gece magazin dünyasında da övgü dolu sözlerle yer aldı.

33 yıldır Türkiye’nin en iyi modellerini seçen, yıllardır Türkiye’nin en önemli gecelerinden biri olan Best Model yarışması tüm detaylarıyla başarılı bir şekilde organize edilerek gündemi meşgul etmişti.

Ardından yine Sait Emir tarafından organize edilen müthiş gecede Türkiye’nin en önemli modacılarından biri olan Yıldırım Mayruk, yine tarihi Fişekhane’de gerçekleştirilen gece ile meslek hayatına veda etti.

Çok sayıda ünlü sanatçı ve modelin de katıldığı jübile gecesinde Yıldırım Mayruk arşivindeki 1000’den fazla elbise içinden, 1960’tan günümüze kadar gelen kostümlerden 200’ü tanıtıldı. 200 Elbise için 200 manken defilede yer aldı.

Yıldırım Mayruk jübile defilesinde sırasıyla Ahu Yağtuğ, Arzum Onan, Çağla Şikel, Canan Mutluer, Duygu Ulaş, Ebru Güzel, Ebru Ürün, Ece Gürsel, Ece Pirim, Emel Yıldırım, İvana Sert, Özlem Yıldız, Pınar Tezcan, Sema Şimşek, Şenay Akay, Tuğçe Sarıkaya ve Türkan Şoray podyuma çıkarken gecenin mimarı başarılı iş adamı Sait Emir ise açılış konuşmasında, “Arkadaşlarla kendi aramızda konuşurken bu geceye Apocalypse adını verdik. Apocalypse eski Mısır’da yeniden doğuş demek. Bu bir son değil başlangıç.” demişti.

Gecenin en özel anı ise, Türkan Şoray podyuma çıktıktan sonra veda selamlamasına çıkan Yıldırım Mayruk’un gözyaşlarına hakim olamayıp jübile selamlamasını yapması oldu. Podyumda Mayruk’u uğurlayan Türkiye’nin en ünlü güzellik kraliçeleri ve Türkan Şoray da gözyaşlarına boğuldu.

 Sait Emir, Yıldırım Mayruk için yapılan veda gecesinde söylediği sözlerinin arkasında durarak bambaşka müthiş bir geceyi ise bu sefer sınır ötesinde, Kiev’de gerçekleştirdi. Başarılı moda tasarımcısı olan Cihan Nacar’ın özel koleksiyonu sanatsal bir defile ile yine harika bir şekilde organize edilerek moda severlerle buluşturuldu.
 

Arsenal Uluslararası Sanat ve Kültür Müzesi’nde, 136 metre uzunluğunda kurulan dev podyumda gerçekleştirilen sanatsal defilede güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakan Deniz Akkaya, Ukraynalı modellerin arasında Türkiye’den defileye katılan tek isim olurken gecenin sürprizi ise 40 kişilik Ukrayna Senfoni Orkestrası oldu. Orkestra canlı olarak Vivaldi’nin ‘Dört Mevsim’ adlı bestesini çalarak geceye renk kattı.

Son olarak 5 – 8 Şubat’ta Ukrayna’da gerçekleştirilen Ukranian Fashion Week’in sponsorlarından biri olan Sait Emir ve Türkiye’den tek davetli tasarımcı olarak katılan Cihan Nacar burada da gerçekleştirdikleri defile ile Ukranian Fashion Week’in en fazla konuşulan işine imza attı.

Sait Emir daha önce de İstanbul Fasion TV Moda Ödülleri gecesinde En İyi Erkek Moda Tasarımcısı Ödülü’nü kazanan Rufat İsmayil’in sponsorluğunu yapmıştı.

Sait Emir ve ekibi gelecek günlerde farklı projeleriyle de dikkat çekmeye hazırlanıyor.

İlgili Makaleler