Şehirde NetWork Rüzgarı

NetWork, modern ve rafine stil kodlarını birbirinden özel tasarımlara dönüştürdüğü Sonbahar/Kış 2021-22 sezonunda dünyadaki değişimin ilham verici rüzgarını arkasına alarak stil sahibi erkeklere şıklık ve konfor dozu yüksek seçenekler sunuyor.

NetWork yeni mevsimi, tüm dünyanın içinden geçtiği güçlü değişim sürecinden esinlenen fonksiyonel, inovatif ve şık koleksiyonuyla karşılıyor. “NetWork Rüzgarı” adını verdiği sezon hikayesi ile sonbahar ve kış ayları boyunca sokakları etkisi altına alacak değişime gönderme yapan NetWork, rüzgarı sadece havada değil, stilinizde de hissedeceğiniz bir sezon vadediyor.

NetWork erkeğinin şehre dönüş hikayesine odaklanan koleksiyon; lacivert, siyah, gri, ekru, bej, safran ve haki tonlarının etrafında şekilleniyor. Deri, napa ve süet kumaşlarla tasarlanmış parçalar, 70’ler esintili retro görünümleri beraberinde getiriyor. Kareli oversize gömlekler, baskılı sweatshirt’ler ve modern bir tasarım diliyle yorumlanmış blazer ceketler, rahatlık ve şıklığı bir arada sunuyor. Yüzde yüz kaşmir kazak ve ceketler, kadife gömlek ve jogger pantolonlar, modern triko takımlar lüksü konforla buluştururken, deri puffer montlar sıcaklığın dozunu artırıyor. İnce napa gömlekler, deri ceketlerle bir araya gelerek çabasız şıklığa davetiye çıkarıyor. Kat kat giyilebilen hacimli parçalar, büyük cepler ve fermuar detaylarıyla bir araya gelerek outdoor stiline vurgu yapıyor. Çevreye duyarlı üretim teknikleriyle hayata geçirilmiş sürdürülebilir denim modelleri ise markanın gezegen dostu kimliğini ortaya koyuyor.
 
Atletik, şık, dayanıklı ve akıllı parçalardan oluşan NetWork N-Tech koleksiyonu, bu sezon da sportif erkeklerin radarına giriyor. Kalite ve konforu iç içe geçirerek yüksek performans sağlayan seçkide; nefes alabilen kumaşlara ve fonksiyonel tasarım ögelerine sahip ceketler, puffer montlar, baskılı tişörtler, sweatshirt’ler ile eşofman ve triko pantolon-ceket takımları bulunuyor.
 
Hem ev hem de dış mekan kullanımına uygun NetWork Leisure serisi de konfor ihtiyacına aynı netlikte cevap veriyor. Yama detaylı sweatshirt’ler, organik ve geri dönüştürülmüş malzemeler kullanılarak tasarlanmış eşofman takımları ve oversize modeller, koleksiyonun en dikkat çekici parçaları arasında yer alıyor.

Minimal tasarımlarıyla her sezon gardıropların vazgeçilmezleri arasına girmeyi başaran NetWork Shoes&Bags koleksiyonu ise yine kalitesiyle öne çıkıyor. Siyah ve beyaz ağırlıklı seçkide; bağcıklı veya bağcıksız deri botlar ile yalın formlu sneaker’lar, işlevsel detayların hakimiyetindeki el ve sırt çantalarını kusursuzca tamamlıyor. Kalın örme atkı ve bereler de casual görünümlere rafine bir uyumla eşlik ediyor.

Koleksiyonun tamamına NetWork mağazaları ve NetWork.com.tr’den ulaşabilirsiniz.

İlgili Makaleler