Şehirdeki Havuz Keyfiniz Elite Hotel’de

Estetik ve modern dış mimariden çarpıcı iç mekan tasarımlarına kadar her şeyin özel olarak hayata geçirildiği Elite World Europe Hotel ve Elite World Asia Hotel açık havuzları ile yazın bunaltıcı sıcaklarından kaçıp yaz tatili gibi bir gün yaşamayı vadediyor.

Elite World Asia Hotel ‘de  Adalara Karşı Havuz Keyfi
Tüm stresinizi ve yorgunluğunuzu atmanız, güneşin ve yazın tadını çıkartmanız için şehrin en güzel manzarasına karşı konumlanmış Küçükyalı’da bulunan Elite World Asia Hotel’in açık havuzu sezon boyunca misafirlerini bekliyor.Şehrin keşmekeşinden kaçıp, eşsiz deniz ve adalar manzarası eşliğinde serinlemek ve güneşlenmek için Elite World Asia Hotel; İstanbul Anadolu yakasındaki en iyi alternatiflerden birini sunuyor.


 
Elite World Europe Hotel Şehrin Sıcağında Keyifli Bir Serinlik Vadediyor
Sıcak yaz günlerinde Basın Ekspres’te bulunan Elite World Europe Hotel;açık havuzu, geniş ve ferah dinlenme alanı ile misafirlerine hizmet veriyor. Açık havuzun etrafındaki doğal ağaç ve bitki örtüsü ile yeşille kucaklaşan mekanda ister havuz başında şezlonglarda güneşlenebilir isterseniz de havuz kenarında Elite World Europe Hotel’in ödüllü şeflerinin hazırladığı özel mönülerinden deneyimleyebilirsiniz.
 

Havuz Başında “Serinleten Smoothie” Günleri
Elite World şefleri tarafından hazırlanan smoothieler, yazın en sıcak günlerinde lezzet tutkunları ile buluşuyor. 31 Temmuz tarihine kadar devam edecek Smoothie Günleri’nde, portakallı smoothie, kivi detoks smoothie, yemyeşil smoothie, elmalı smoothie, tatlımsı smoothie gibi birçok farklı tadı deneme ve havuz başında içeceğinizi yudumlarken serinleme fırsatı bulacaksınız.


 

İlgili Makaleler