Şehrin Kapıları iLVi Koleksiyonu İle Açılsın!

Sonbahar mevsiminin karşı konulamaz renklerini ve ahengini koleksiyonuna yansıtan İLVİ, yüksek doz konforuyla ne stilinden ne de rahatından ödün vermeyenlerin favorisi. Şehre dönüş heyecanını, sonbaharın eşsiz pastel renkleri ile koleksiyonuna yansıtan İLVİ, yeni sezonda da benzersiz bir şıklık sunuyor.
 
Ayakkabı tutkusundan ilham alan İLVİ, birbirinden şık model ve seçenekleri ile sezona merhaba diyor, kadın ve erkek modasında sonbahar stilinize yeni bir bakış getiriyor.
Şehre dönüşte iLVi ile yeni sezon yeni başlangıçlar! Hem kadın hem erkek koleksiyonunda, gece ve gündüze bakmadan herkesin istediği stili özgürce yansıtmasını sağlayacak zamansız tasarımlara yer veren İLVİ; kıyafetlerinizi hangi ayakkabıyla tamamlayacağınız konusunda tüm ikilemlere son veriyor.
İLVİ’nin sonbahar koleksiyonu, renk paletinin enerjisi yüksek tasarımları ile hem kadın hem erkek için kilit parçalardan oluşuyor. Yeni sezon da, şehre dönüş şıklığının anahtarını sunan İLVİ, sonbahar esintisini her adımınızda hissetmeye davet ediyor.
Bej, krem, vizon renkler ile sonbahar esintisini yansıtan şık, benzersiz, dikkat çeken tasarımlar ile şehre dönüşü iLVi Sonbahar/Kış 2021-22 koleksiyonu ile yaşayın!
Birbirinden şık tasarımları ile ister davette, ister şehrin sokaklarında her daim şıklığı mümkün kılan İLVİ, stilinizdeki zarif kodları yeniden yazıyor.
Sezon koleksiyonlarına göre tasarlanan el yapımı, hakiki deri tasarımlarla, en titiz ellerden geçerek moda dünyası ile buluşan İLVİ ile modayı hisset!

İlgili Makaleler