Selena Gomez Karantinada Bunları Yapıyor

Bu belirsiz zamanlarda Selena Gomez sevdiklerini ara vermeye davet ediyor. Üretken olma baskısı altında ezilmenin ne demek olduğunu herkesten daha iyi bildiğini belirten yıldız, mental sağlığın her şeyden daha önemli olduğunu ve bu dönemde herkesin kendisine odaklanıp, içine dönmesi gerektiğini düşünüyor. 
19 Mayıs’ta kişisel Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda kendi rutininden bahseden yıldız, günlük bazda ruh sağlığını korumak için yapması gereken şeyler olduğunu ve bunlara öncelik verdiğini söyledi. 
Ruh sağlığı konusunda neredeyse herkesten daha açık sözlü olan Selena Gomez, geçen ay Miley Cyrus ile yaptığı canlı yayında kendisine bipolar bozukluk teşhisi konduğundan bahsetmişti. 

“Bunu aşmanın tek bir yolu ve tek bir doğrusu yok, fakat ben terapistimin önerdiği çalışmaları yaptığımda kendimi daha iyi hissediyorum. Beynimin içindeki soruları cevaplayabilmeme çok faydası oluyor.”

Selena Gomez terapinin yanında müziğin de harika bir tedavi olabileceğine inananlardan. Ayrıca evcil dostlarının desteğini de es geçmeyen yıldız, köpeği Daisy’i yürüyüşe çıkardığında kendisini o günün tüm negatifliğinden arındırıyormuş gibi hissettiğini belirtiyor. 
Evinde huzur veren bir ortam oluşturmak için kendisine iyi gelen mumlar ve oda parfümleri kullanan Gomez, günlük tutmanın ve günün belli saatlerinde elektronik aletlerden uzak durmanın kendisine iyi geldiğini söylüyor. 

İlgili Makaleler