Selena Gomez Kendisine Bipolar Bozukluk Teşhisi Konduğunu Açıkladı

Selena Gomez, Miley Cyrus ile Instagram üzerinden yaptığı canlı yayında ruh sağlığı hakkında çeşitli açıklamalar yaptı. Kendisine bipolar bozukluk teşhisi konduğunu söyleyen yıldız bu konunun onu korkutmadığını da altını çizerek belirtti. 
Cuma günü Miley Cyrus’ın Bright Minded canlı yayınının konuğu olan Selana Gomez, sohbet esnasında Bostan’daki McLean Hastanesi’nin teşhisini öğrendiğini söyledi. “Ben Teksaslıyım. Orada ruh sağlığıyla ilgili konuları ortaya dökemezsin. Cool ve aldırmaz bir tavır takınman beklenir. Bense çok yorulmuştum ve neler olduğunu gerçekten bilmek istiyordum. Bildiğiniz şeyden korkmazsınız bu yüzden konunun tüm ayrıntılarını öğrenmek istedim.” 
 

Geçmişte anksiyete ve depresyonla mücadele eden Selena Gomez, tüm bunların sahip olduğu lupus hastalığının yan etkileri olduğunu belirtti. “2016 yılında hissettiğim anksiyete ve depresyonun, lupus hastalığımın getirdiği zorluklardan olduğunu fark ettim. Her şeyden önce kendi ruh sağlığımı korumak istiyorum, bu yüzden her şeye biraz ara vermenin benim için doğru olacağını düşündüm.” 

İlgili Makaleler