Sephora ile Yaza Merhaba!

Güzellik ve kozmetik tutkunlarının vazgeçilmezi olan Sephora, yaz dönemini; zengin pigmentler, saten bitişli dokular ve doğal içeriklerle geliştirdiği birbirinden etkili içeriklere sahip ürünlerle karşılıyor. Saç bakımı, cilt rituelleri ve cesur makyaj tarzlarına eşlik  eden sıcak renklerle Güneş’in ışıltısını cildinize yanısıyor.


 

Dudaklardan yanaklara, gözlerden kirpiklere kadar uzanan Sephora Collection yaz makyaj ürünleri, özgür renk tonları ve iddialı dokularıyla sezonda dikkat çekiyor. Güneşin sıcak yansımasını cilt üzerinde  aydınlık ve tazelenmiş görünüme dönüştüren Sephora, güneş sonrası bakım ürünleriyle de saçların ihtiyaç duyduğu nemi geri kazandırıyor. Zengin içeriklere sahip Minis & More serisi, seyahat bavullarının başkahramanları arasında yer alırken, taşınabilir boyutlarıyla ön plana çıkan renkli ve kullanışlı özel setler, yaz seyahatlerinin favorisi oluyor.

Dünyaca ünlü markaların birbirinden özgün ürünlerini bir araya getiren Sephora’nın olmazsa olmazı Sephora Collection saç serumları, Natasha Denona’nın bronz etkiyı cildinize yansıtan far paletleri, Drunk Elephant’ın ikonik cilt bakımı ürünleri, cilde yaz ışıltısı veren Huda Beauty’nin yüz peelingi Yo Glow Enzim Scrub’ı ve Sol De Janerio’ nun Brezilya tutkusunu yansıttığı ürünleriyle yaz enerjisini her an hissetmenizi sağlıyor.

 

 

İlgili Makaleler