Sephora’dan Tüm Annelere Sonsuz Sevgilerle!

Dünyanın en özel kadını olan annelerimize bizim için yaptıklarına minnettar olduğumuzu hissettirecek, yalnızca Anneler Günü’nde değil, yılın her gününde mutlu edecek bir hediye almanın kulağa kolay gibi gelse de oldukça zorlu bir göreve dönüşebileceğini biliyoruz. Bu konuda imdadımıza bir kez daha bakımlı annelerin favorisi kişisel bakım ve güzellik ürünleri koşuyor! Anneler Günü’nde tercihinizi annenize yıl boyu kendini iyi ve bakımlı hissettirecek bir hediyeden yana kullanabilir, anne olmanın yanı sıra muhteşem bir kadın olduğunu ona yeniden hatırlatabilirsiniz.

Özel kampanyalarla anneleri mutlu edecek alternatifler sunan Sephora, çarpıcı notalara sahip parfümler, zengin formülasyonlara sahip cilt ve saç bakım ürünleri ve yaz enerjisini yansıtan makyaj ürünlerinden oluşan hediye önerileriyle vazgeçilmez adresimiz olmaya devam ediyor.

Sephora’da 27 Nisan – 8 Mayıs 2022 tarihleri arasında seçili markalardan 500 TL üzeri parfüm alışverişlerinde % 20 İndirim, yine seçili markalarda Sephora üyelerine özel makyaj ve cilt bakımı olmak üzere 3 veya üzeri ürün alışverişlerinde Black Kart sahiplerine % 20 İndirim, White Kart sahiplerine ise %15 indirim fırsatı sunuyor.
Anneler Günü’nü unutulmaz kılmayı her zaman başaran Sephora özel kampanyalarına ek olarak Sephora mağazaları, sephora.com.tr ve Sephora uygulamasında da seçili ürünlerde % 25 indirim avantajıyla güzellik tutkunu annelerin yanında olmaya devam ediyor. Sephora üyelerine özel kampanya kapsamında parfümlerde muhteşem avantajlı fiyatlarla buluşuyor.

Hediye seçiminde kararsız kalanların kurtarıcısı kişiselleştirilmiş hediye kartı alternatifi de sunan Sephora, unutulmaz bir anneler günü için heyecanınıza ortak oluyor.

ALIEN EDP, MUGLER

THIERRY MUGLER ALIEN EDP

Sizi her gün olağanüstü olmaya davet eden eşssiz bir parfüm olan ALIEN’ın şişe tasarımı adeta kıymetli bir
mücevheri ya da değerli kristal bir taşı anımsatıyor. Parfüm içerisindeki yasemin ve zambak, Hindistan’da
toplanıyor ve IFF koku evi tarafından özenle seçiliyor. Üst notasında yasemin; orta nota Woodsy Notes olan parfümün temel notası ise kehribar kokusundan oluşuyor.
Fiyat: Sephora üyelerine özel 1560 TL (90ml)
 


BLACK ORCHID EDP, TOM FORD

TOM FORD BLACK ORCHID EDP

Black Orchid’in zengin notalarının ahenkli uyumu ve cezbedici kokusuyla, Tom Ford modern ve zamansız bir dünyanın kapılarını aralıyor.
Çizgi detaylı siyah şişesindeki Black Orchid, ikonik tarzı ve romantik çekiciliği ile ardında unutulmaz bir etki bırakıyor.
Fiyat: Sephora üyelerine özel 1524 TL (100ml)
 


YVES SAINT LAURENT LIBRE PARFÜM

Yves Saint Laurent’in her şeyi sınırsızca yaşama özgürlüğünü hissettiren imza kokusu LIBRE…
Çiçeksi lavanta, portakal çiçeğinin yakıcı eşsizliği ve lavantadan doğan feminen bir koku.
Özgürce kıvrılan ve bir mücevher gibi şişeyi saran ikonik Cassandre logosuyla güçlü kadınların vazgeçilmezi oluyor.
Fiyat: Sephora üyelerine özel 1480 TL (90ml)
 


GIVENCHY L’INTERDIT EDP

Usta parfümatörler Dominique Ropion, Anne Flipo ve Fanny Bal tarafından tasarlanan, L’Interdit içeriğindeki beyaz çiçek buketi portakal çiçeği, yasemin ve sümbülteberinin müthiş uyumundan oluşuyor.
Beyaz notalara zıt olarak vetiver ve paçuli topraksı koyu notalarını oluşturuyor.
Fiyat: Sephora üyelerine özel 1476 TL (80ml)
 


LA VIE EST BELLE EDP, LANCÔME

Lancôme LA VIE EST BELLE EDP

Lancôme’un muhteşem parfüm seçkisinde hayat güzeldir konseptiyle mutluluğun parfümü olarak ön plana çıkan La Vie Est Belle Julia Roberts’ın gülümsemesinden ilham alıyor.
Fransa’nın önde gelen üç parfüm yaratıcısı tarafından oluşturulan özel içeriğiyle bu imza niteliğindeki koku sayesinde La Vie est Belle yepyeni bir koku dili üretiyor.
Fiyat: Sephora üyelerine özel 1520 TL (100ml)


 


SEPHORA COLLECTION CREAM LIP STAIN RUJ     

Tüm gün kalıcılığı destekleyen mat ve yoğun renkli bir bitişe sahip olan ürünün kremsi yapısı kullanım kolaylığı ile dikkat çekiyor.
Bu özel ruj serisi içeriğinde Avokado yağıyla zenginleştirilmiş yapısı sayesinde dudaklara nem ve yumuşaklık kazandırmaya yardımcı oluyor.
Fiyat: 179 TL
 


 

They're Real Xtreme Precision Liner , BENEFIT COSMETICS
Benefit Cosmetics They’re Real Xtreme Precision Line

Benefit’in en yeni üyesi Xtreme Precision Liner doğaldan sofistikeye kadar birbirinden farklı görünümlerle  kendinizi şımartmanızı sağlıyor.
Ultra ince yapısı, sağlam ve esnek kıllardan oluşan 0,1 MM ince uçlu fırçasıyla bakışlara derinlik katmayı başarıyor.
Fiyat: 469 TL

 


MASCARA LASH CLASH , YVES SAINT LAURENT

YVES SAINT LAURENT MASCARA LASH CLASH

Makyaj tutkunlarının vazgeçilmez markası YSL Beauty, yeni maskarasıyla kirpiklere muhteşem bir hacim sunuyor. 24 saat dayanıklı formülü ve iddialı siyah bitişi ile dikkat çeken ürün, bakışlara derinlik katmayı başarıyor.
YSL Beauty laboratuvarlarında formüle edilmiş maskara dokusu; yoğun renklerle daha yüksek hacim ortaya çıkaran, son teknolojiye sahip içeriklerden oluşan bir karışım içeriyor.
Lash Clash Extreme Volume Maskara, hiper-siyah pigmentleri ile rengi kirpiklerin en uç noktalara taşıyor. Kirpiklerin yoğun bir şekilde koyu ve dolgun bir görünüme kavuşmasını sağlıyor.
Fiyat: 520 TL


 

Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex - Göz Kremi, ESTÉE LAUDER

Estee Lauder Advanced Night Repair Eye Supercharged Complex Göz Kremi

Gözlere gençlik ışıltısı sunan göz kremi, şimdi 10 kat daha etkili teknolojisiyle çevresel faktörlerin neden olduğu cilt kusurlarını azaltmaya yardımcı oluyor.
Göz çevresinde aydınlık, nemli ve gözle görülür bir canlılığı ortaya çıkarmayı hedefliyor.
Göz kremi, çizgiler, şişkinlik ve kuruluk dahil olmak üzere göz çevresindeki yaşlanma belirtilerinin görünümünü en aza indirmeye destek oluyor. İçeriğindeki ChronoluxCB ™ ile cildin en iyi versiyonu olma sürecinde önemli bir rolü de sahipleniyor.
Fiyat: 785 TL (15ml)


 

 

LANCÔME Genifique Serum 30ml

Probiyotik içeren formülü sayesinde göz çevresinde daha güçlü bir etki yaratmayı destekleyen ürün, dış etkenlere karşı göz çevresini korumaya yardımcı oluyor
Göz çevresindeki cilt bariyerini güçlendirdiği kanıtlanmış olan formül, görünümün +% 70* daha hızlı toparlanmasına da olanak sağlıyor.
Muhteşem içerik, göz çevresini nemlendirerek pürüzsüz ve aydınlık bir görünümü hedefliyor.  Koyu halka ve göz altındaki ince çizgi görünümünü azaltmayı destekliyor
Jel-krem dokusu sayesinde cilt tarafından hızla emici özelliği de dikkat çekiyor.
Fiyat: 965 TL
 

İlgili Makaleler